Tur cu bicicleta pe Coasta Amalfi

*de la 780 euro pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Plimbările se desfășoară de-a lungul căilor bine marcate și ale pistelor de mule. Poate fi obositor mersul pe treptele de piatră de diferite dimensiuni. În unele zile, luați autobuzul local pentru a ajunge și de la plimbări.

ITINERAR:

Ziua 1: Ajunși în Sorrento

Ajunși în Sorrento cu mijloacele de transport în comun.

De îndată ce te-ai instalat în spațiul de cazare, ieși afară și inspiră aerul incredibil de proaspăt și crocant al Mării Mediterane. După-amiaza puteți vizita centrul istoric, iar seara, lăsați-vă toate simțurile să fie încântate în timp ce vă pregătiți pentru aventura voastră fenomenală.

Ziua 2: excursie de o zi Capri cu selecție de plimbări (5,3 km, 6,5 km, 6 km)

Luați bacul din portul Sorrento spre Insula Capri, perla golfului Napoli. Aici aveți de unde să alegeți două plimbări, o scurtă plimbare ușoară pentru a vizita vila împăratului Tiber sau o plimbare pe coastă mai lungă din orașul de pe dealul Anacapri până la coasta de vest, cu opțiunea de o plimbare panoramică ușoară pe coasta spre grota albastră. Pe insulă puteți folosi autobuzul public sau telecabina pentru a călători. La sfârșitul după-amiezii întoarceți-vă la Sorrento cu feribotul.

Plimbare A: Roman Villa Jovis (Tiberio) plimbare (5,3 km):

Aceasta este o plimbare ușoară care merge din orașul Capri până la Vila Romană Jovis de unde se spune că împăratul Tiberio și-a aruncat rivalii și oaspeții nedoriti de pe stâncă. Mergeți pe benzi pietruite și pietruite, căptușite cu grădini de lux și vă veți bucura de vederi minunate în partea de vest a insulei și a Golfului Napoli.

Plimbare B: De la Anacapri la Punta Carena (6,5 km):

O plimbare cu adevărat spectaculoasă, cu vederi cu adevărat extraordinare asupra Faraglioni, Capri, Golful Napoli și impunătoare stânci între Monte Solaro și Punta Carena.

Punctul de plecare recomandat, Piazza Vittoria din Anacapri, este locul în care majoritatea turiștilor ajung cu transportul în comun. De la Anacapri, o urcare de 2 km te duce în vârful Muntelui Solaro. Puteți lua și telecabina de la WP2 la WP9.

În mod alternativ de la WP8, puteți face un ocol de 400 de metri pentru a ajunge la WP40 de unde vă puteți bucura de vederi excepționale. Urmând marginea panoramică a stâncii, o coborâre blândă vă aduce la Punta Carena. Poteca merge la câțiva metri de marginea stâncii - dar poate reprezenta o problemă pentru cei care suferă vertij.

De asemenea, este posibil să începeți plimbarea în Capri; de aici plimbarea este destul de abruptă - există o secțiune în care trebuie să scrâșniți cu mâinile. Acest traseu vă oferă vederi spectaculoase asupra Capri și partea de est a insulei.

Din Punta Carena vă întoarceți cu autobuzul către Anacapri unde schimbați autobuzul pentru a ajunge la Capri sau Marina Grande OR puteți continua să mergeți spre Grota Albastră.

Plimbare C: extindere spre Grota Albastră de la Punta Carena (6 km):

Acesta este unul dintre cele mai pitorești trasee de pe insulă. Poteca contură ușor coasta oferind vederi spectaculoase la mare de pe stânci și forturi militare din secolul al XIX-lea. De la sfârșitul plimbării, luați autobuzul local către Piazza della Pace, Anacapri.

Provocare: 1,5 / 2 ore, 5 / 6,5 / 6 km, ascensiune 240/280 / 275m, descărcare 240 / 560280m

Ziua 3: Plimbare de la Sorrento la Marina del Cantone prin Termini (10 km)

Un transfer privat te duce de la Sorrento la Sant’Agata sui Due Golfi de unde te plimbi până la minunata plajă din Marina del Cantone. Itinerarul zilei oferă vederi spectaculoase asupra insulei Capri, Coastei Amalfi, Golful Napoli și Muntelui Vesuviu.

Dacă doriți să mergeți mai mult (aproximativ 5 km), puteți merge pe jos de la Sorrento la Sant’Agata sui Due Golfi. Această plimbare începe cu o scară lungă, apoi își croiește drumurile prin lămâi pe cărările înguste de țară.

Baia di Jeranto a fost închisă din cauza incendiului de anul trecut pe Monte San Costanzo.

OPȚIUNEA 1 - Mersul de la TERMINI LA ​​MARINA DEL CANTONE:

Sunteți transferat de la Sorrento la Termini, apoi mergeți la Marina del Cantone prin Punta Campanelle.

OPȚIUNEA 2 - Mersul de la SANT’AGATA LA MARINA DEL CANTONE:

Dacă doriți să faceți plimbarea mai lungă, puteți cere șoferului să vă lase în Sant’Agata și să mergeți până la Marina del Cantone prin Termini și Punta Campanelle.

OPȚIUNEA 3 - Mersul de la SORRENTO ÎN MARINA DEL CANTONE:

Puteți merge tot drumul de la Sorrento la Marina del Cantone fără transfer. În acest caz, informați șoferul.

Provocare: 5 ore, 10 km și 5 km suplimentari, ascensiune 507m, coborâre 875m

Ziua 4: bucla Punta Campanella prin Termini (11 km)

Plimbarea zilei vă duce la minunata Punta Campanella, oferind vederi minunate asupra insulei Capri și a coastei Amalfi. Plimbarea este destul de scurtă, oferindu-vă timp liber pentru a face o baie în Marea Mediterană albastră. Astăzi puteți alege să luați un autobuz de la Marina del Cantone la Termini și să începeți plimbarea de acolo sau să mergeți pe tot traseul de la Marina del Cantone la Punta Campanella. În acest caz, puteți alege, de asemenea, să evitați prima secțiune abruptă, luând un autobuz către Nerano.

Provocare: 4 ore, 11 km și 3 km suplimentari, 420m ascensiune, coborâre 700m

Ziua 5: Plimbare Sant’Agata spre Colli San Pietroand și autobuz local către Amalfi (9,5 km)

Un transfer privat vă va duce la Sant’Agata sui Due Golfi de unde vă plimbați până la Colli San Pietro, situat ușor spre interior și înalt deasupra coastei. Pitorescul plimbare de astăzi se desfășoară de-a lungul benzilor și aleilor vechi din țară prin câmpuri terasate, măslini și lămâi care se deschid pe Mediterana. Aici puteți mirosi clar florile sălbatice și scrubul mediteranean.

După-amiază, luați un autobuz local către Amalfi, unde veți sta 3 nopți.

Provocare: 2,5 ore, 9,5 km, 329 m ascensiune, 416 m coborare

Ziua 6: Sentiero degli Dei (12,6 km)

Aceasta este cea mai renumită dintre toate plimbările pe coasta Amalfi de-a lungul Sentiero degli Dei, Calea Zeilor. Panoramele de coastă imense și o coastă de stâncă înaltă vă vor însoți de la Bomerano, (care ajungeți cu autobuzul local din Amalfi), tot satul colorat din Positano cocoțat pe partea muntelui. Din Positano luați un autobuz local înapoi spre Amalfi.

Provocare: 3,5 - 4 ore, 12,6 km, urcare 70 m, coborâre 711 m

Ziua 7: o selecție de plimbare rotundă în Amalfi: (6 km, 12,8 km)

Astăzi puteți alege dintre două plimbări, deși Valle delle Ferriere.

O scurtă plimbare circulară ușoară vă oferă mult timp după-amiaza pentru a explora Amalfi sau a lua autobuzul local până la Ravello, care merită vizitat. Plimbarea mai lungă va satisface chiar și cel mai solicitant plimbător cu priveliștile sale spectaculoase asupra golfului Salerno și a stâncilor înalte ale coastei Amalfi.

PLIMBAREA A - Plimbare circulară cu buclă scurtă (6 km)

O plimbare ușoară care te duce de la Amalfi la Pontone prin Valea Grevone pe o potecă treptat ascendentă prin defileu. De-a lungul drumului veți întâlni rămășițele carierelor de fier (ferriere) și vechile mori cu apă (mulini) care au produs cândva faimoasa hârtie a lui Amalfi. De la WP10 și Pontone aveți o frumoasă vedere panoramică asupra Valle delle Ferriere și Amalfi.

PLIMBAREA B - Plimbare circulară mai lungă (12,8 km)

Puteți începe în Amalfi, dar dacă doriți să evitați o urcare abruptă de 1,5 km, luați un autobuz public de la Amalfi la Pontone și începeți să mergeți de acolo. Itinerarul oferă priveliști minunate asupra defileului și a Amalfiului, în special după Pontone. În general, urcările și coborârea sunt treptate. De asemenea, puteți scurta plimbarea și evita ultima coborâre către Amalfi luând autobuzul public din Pogerola

Provocare: 2/4 ore, 6/12 km și în plus posibil 1,5 km, ascensiune 452m, coborâre 650m

Ziua 8: Arrivederci Amalfi!

Călătoria și serviciile noastre se termină după micul dejun. Puteți pleca din Amalfi cu autobuzul local pentru a ajunge pe aeroportul din Napoli

Pretul include:

- 7 nopți de cazare în hoteluri de 3 *

- 7 Mic dejun

- ZIUA 3: Transfer privat de la Sorrento la Termini și bagaje la Marina del Cantone

- ZIUA 5: Transfer privat de la Marina del Cantone la Sant'Agata și bagaje la Amalfi

- Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

- Asistență telefonică 24/7

Pretul nu include:

- Asigurare de călătorie (necesară)

- Barci sau autobuze oriunde este necesar

- Prânzuri și Cine

- Băuturi și gustări

- Echipament personal

- Taxe turistice

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta