Tur cu bicicleta - Excursie in Corfu si Paxos

Mesoggi - Barbati

*de la 990 euro pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Acest tur de mers pe jos autoghidat v─â va ar─âta punctele culminante ale traseului Corfu, o potec─â pe aceast─â insul─â Ionic─â din Grecia, cu o frumuse╚Ťe natural─â spectaculoas─â.

Explora╚Ťi ora╚Öul Corfu, cu labirintul s─âu de str─âzi aliniate cu cafenele alfresco, pie╚Ťe ╚Öi cl─âdiri bizantine.

Acest tur de mers v─â va duce la o alt─â insul─â Ionic─â: Paxos. A r─âmas foarte autentic ╚Öi pitoresc, cu arhitectur─â vene╚Ťian─â, plaje albe, ape albastre limpezi ╚Öi vegeta╚Ťie lucioas─â. La sf├ór╚Öitul acestui turneu de plimbare te plimbi ├«n mijlocul florilor s─âlbatice de pe panta Muntelui Pantokrator admir├ónd priveli╚Ötile uimitoare asupra Albaniei. Ve╚Ťi ├«nt├ólni sate mici uitate de timp, unde sunt servite m├ónc─âruri ╚Öi b─âuturi r─âcoritoare adev─ârate.

ITINERAR:

Ziua 1: Sosire pe Corfu

La sosirea pe aeroportul din Corfu vă transferăm cu taxiul în satul Messonghi. Situat pe coasta de est a Corfu, la 19 km sud de orașul Corfu, Messonghi este un fost sat de pescari liniștit, care are o plajă de nisip minunată și o atmosferă relaxată.

Ziua 2: Plimbare de la Issos la Mesoggi (16 km)

Dup─â micul dejun, ve╚Ťi fi transferat la ├«nceputul plimb─ârii pe plaja Issos, ├«n partea vestic─â a insulei, adiacent─â Lagunei Korission. Aceast─â lagun─â de coast─â este un refugiu pentru via╚Ťa s─âlbatic─â. Egrete, terrapine ╚Öi regi╚Öti pot fi v─âzute dac─â e╚Öti lini╚Ötit. Din lagun─â v─â ├«ndrepta╚Ťi spre coasta de est, prin Chlomatiana, unde v─â pute╚Ťi bucura de vederi splendide de la biseric─â. Plimbarea dvs. se termin─â ├«napoi la hotelul dvs. din Messonghi.

Provocare: 5 ore, 16 km, 180m ascensiune, 180m coborare

Ziua 3: De-a lungul traseului Corfu din centrul Corfu (17 km)

Ast─âzi urmeaz─â traseul Corfu prin centrul Corfu. Dup─â micul dejun v─â transfer─âm la Stronggyli unde v─â al─âtura╚Ťi traseului Corfu. O potec─â pl─âcut─â pe jos te duce pe versan╚Ťii Agii Deka, al doilea v├órf cel mai ├«nalt de pe Corfu (676m). Plimbare ├«nc├ónt─âtoare pe c─âr─âri istorice umbrite prin sate tradi╚Ťionale de munte. Odat─â ce ajunge╚Ťi la Sinarades, prinzi un autobuz spre Ora╚Öul Corfu.

Ora╚Öul vechi Corfu este un sit al patrimoniului mondial format dintr-un amestec plin de arhitectur─â greac─â, englez─â, vene╚Ťian─â ╚Öi italian─â, toate dominate de impun─âtoarea fort─ârea╚Ť─â din secolul al XVI-lea. Str─âzi ├«nguste, numeroase biserici frumoase ╚Öi un muzeu arheologic excelent se ├«mbin─â pentru a face Corfu o ├«nc├óntare pentru toate sim╚Ťurile.

Provocare: 6 ore, 17 km, 785m ascensiune, 700m coborare

Ziua 4: Orașul Corfu și călătorie la Paxos

Petrece╚Ťi diminea╚Ťa explor├ónd str─âzile, pia╚Ťa ╚Öi bisericile atractive ale ora╚Öului Corfu ├«nainte de a prinde bacul c─âtre Paxos. Feribotul de trei ore de la Corfu v─â duce la idila insulei grece╚Öti din Paxos, unde va a╚Ötepta un taxi care v─â va duce la hotel.

F─âr─â aeroport, Paxos a p─âstrat o atmosfer─â relaxat─â ╚Öi f─âr─â griji. Acest lucru este evident imediat c├ónd ie╚Öi╚Ťi din feribotul din Gaios, capitala insulei pitore╚Öti. Coasta de est a Paxosului este format─â din plaje de nisip ╚Öi golfuri lini╚Ötite, ├«n timp ce ╚Ť─ârmul vestic este cu totul mai accidentat. O colec╚Ťie este pe╚Öteri, st├ónci ╚Öi arcade naturale. ├Äntre livezi de m─âslini ╚Öi podgorii covor p─âm├óntul.

Ziua 5: plimbare rotund─â pe Paxos (10 km)

Plimbarea de ast─âzi este cea mai ├«nc├ónt─âtoare c─âl─âtorie prin Paxos, ├«nso╚Ťit─â la fiecare pas de c├óntecul de cigaruri. De la hotel v─â plimba╚Ťi prin ora╚Öul fermec─âtor Gaios ├«n sus ╚Öi prin sate autentice rurale. Apoi traversezi insula spre st├óncile din vest ╚Öi ajungi la Arcul Tripitos. Prin vechea capital─â Ozia, cobor├ó╚Ťi pe coast─â ╚Öi traversa╚Ťi podul c─âtre insula Moggonisi. Din acest moment v─â pute╚Ťi ├«ntoarce la hotel cu barca sau pe jos.

Provocare: 3 ore, 10 km, 200m ascensiune, 200m coborare

Ziua 6: De la Paxos la Corfu ╚Öi merge╚Ťi pe Corfu (12 km)

Transfer de la hotel la portul Gaios ╚Öi pe barca Flying Dolphin ├«n diminea╚Ťa devreme de la Paxos la Corfu. Din ora╚Öul Corfu ve╚Ťi fi transferat la Rekini, unde v─â ├«ncepe╚Ťi plimbarea de-a lungul piciorului Mun╚Ťilor Pantokrator din Corfu de Nord. Urm├ónd traseul Corfu ├«nc─â o dat─â, te plimbi printr-o zon─â din Corfu, care pare s─â fi uitat. Trasee pietruite lini╚Ötite, sate adormite, Corfu rural la maxim. Cei care se plimb─â prim─âvara vor fi r─âsf─â╚Ťa╚Ťi de afi╚Öarea orhideelor ÔÇőÔÇőpe versan╚Ťii Muntelui Pantokrator.

Provocare: 4 ore, 12 km, ascensiune 575m, coborare 220 m

Ziua 7: Plimbare pe Muntele Pantokrator (21,5 km)

Finalul de ast─âzi ne duce ├«n ╚Öa Muntele Pantokrator pentru a vedea priveli╚Öti uimitoare asupra mun╚Ťilor albanezi din apropiere. Satele pitore╚Öti antice, inclusiv vechea Perithie aproape abandonat─â, ne ├«ndreapt─â drumul ├«n cobor├órea noastr─â spre v├órful coastei nordice a Corfu, chiar la cap─âtul traseului Corfu.

Provocare: 7 ore, 21,5 km, 400m ascensiune, coborâre 750m

Ziua 8: Plecare

Transfer la aeroport și plecare.

Pretul include:

- 7 nop╚Ťi de cazare pe baz─â de pensiune

- Toate transporturile și transferurile de bagaje în zilele de mers

- Transferuri c─âtre / de la aeroportul din Corfu

- Bilete de feribot de la Corfu la Paxos & v.v

- Asisten╚Ť─â 24 de ore, la doar un telefon

- Descrierea detaliat─â a traseului ╚Öi h─âr╚Ťi ├«n limba englez─â ╚Öi bro╚Öura ÔÇ×Walking on PaxosÔÇŁ de la Ian Bleaslade

Pretul nu include:

- Zboruri

- Transportul public Sinarades - Orașul Corfu

- (op╚Ťional) Bilet de barc─â Moggonisi - Paxos Beach (aproximativ 5 ÔéČ)

- Asigurare de calatorie

- Taxe de admitere și intrare de orice fel

- Sfaturi ╚Öi gratuit─â╚Ťi

- Cheltuieli personale, precum prânzuri, băuturi, apeluri telefonice etc.

- Orice element care nu este men╚Ťionat ├«n mod special ├«n program

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta