Tur cu bicicleta de la Fazana la Porec (Istria Deluxe)

*de la 885 euro/pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

În această călătorie excepțională cu bicicleta, veți deveni unul cu verdele și albastrul peisajului luxuriant, netulburat din peninsula idilică din Istria. Călărește cu briza mării care îți mângâie fața în timp ce treci prin păduri fermecătoare, livezi de măslini și podgorii. Adevărata ta aventură începe când traseul vă conduce spre interior într-o zonă a Croației de sate antice cuibărit în mijlocul naturii sălbatice, captivante. Experimentează o călătorie în timp în timp ce întâlnești monumente culturale protejate, citadele istorice impresionante și rezervații naturale atemporale. Șeziți-vă încântat și relaxați-vă cu un pahar de vin divin istrian la una dintre cele mai confortabile terase de pe litoral.

ITINERAR:

Ziua 1: Ajunși în Istria

Ajunși în Fazana și check-in la unitatea de cazare. Ia-ți ceva timp pentru a te relaxa și explora acest sat frumos.

La sfârșitul după-amiezii, montarea bicicletei cu introducerea primitoare a programului la cazare. Dacă doriți să rezervați opțional turul orașului ghidat din Rovinj astăzi pentru ziua 4

Ziua 2: Plimbare spre Pula și / sau excursie cu barca de o zi în Parcul Național Brijuni

Puteți începe ziua cu o scurtă călătorie ușoară de încălzire în Pula. Circulați-vă în jurul războiului de alee marmorate și amfiteatru frumos conservat din 27 î.Hr.

După călătorie, urcați cu vaporul în Parcul Național Brijuni, cu mult timp în urmă, a fost arhipelagul insulei private a lui Tito. Explorați vilele romane și satele bizantine, admirați turmele de cerbi, golfurile cu pini și zoo personală a lui Tito.

Provocare: 3/4 ore, 18/32 km, ascensiune 100 / 285m, coborâre 100 / 270m

Ziua 3: Vodnjan Circular ride

Astăzi vă plimbați spre interior spre Vodnjan, capitala antică a Istriei, unde veți găsi un amestec de arhitectură gotică, barocă și renascentistă. După prânz pedalezi de-a lungul coastei, trecând resturi de băi romane pe țărm până ajungi în satul Fazana.

Provocare: 2/4 ore, 19/38 km, ascensiune 100 / 285m, coborâre 100 / 270m

Ziua 4: Plimbare spre Rovinj via Bale. Opțional tur de oraș cu ghid în Rovinj

După micul dejun, îndreptați-vă spre nord spre fermecătorul oraș marin Rovinj O ascensiune blândă vă duce spre micul oraș Bale, cunoscut și sub numele de fortăreața romană a Castrum Vallis, construit de romani pentru a ajuta la apărarea sălilor și a drumurilor care fac legătura între și din Pula și Porec.

Dacă ați rezervat în avans (în ziua 1), puteți efectua turul opțional de ghid al orașului Rovinj.

Provocare: 3 / 3,5 ore, 39 km, ascensiune 250 m, coborâre 260 m

Ziua 5: zi liberă pentru a petrece în Rovinj sau circulară nordică

Astăzi alegerea este a ta! Petreceți-vă o zi relaxându-vă pe unul dintre golfurile însorite din Rovinj sau vizitând buticurile și galeriile sale frumoase. Dacă vă place, puteți merge și pentru o excursie cu o barcă în Veneția.

În mod alternativ, puteți opta pentru o scurtă plimbare circulară ușor, trecând prin biserici ruinate și livezi de măslini. La întoarcere, opriți-vă pentru o înot pe una dintre coasta stâncoasă.

Provocare: 1,5 ore, 17 km, 200m ascensiune, 200m coborare

Ziua 6: Plimbare de la Rovinj la Porec

Începeți itinerariul zilei pedalând spre interior spre impresionanta vale împădurită a fiordului Lim. Rotiți-vă în jos în jos și urcați pe un deal de 2 km până la punctul panoramic din cealaltă parte. După prânz, continuați călătoria spre Porec, un vechi oraș frumos situat în mica peninsulă din San Nicolae. Vizitați magnificele sale palate istorice, „Casa celor doi Sfinți” și faimoasa Bazilică Patrimoniu UNESCO din Eufrasian.

Provocare: 4 / 4.5 ore, 45 km, ascensiune 320m, coborâre 320m

Ziua 7: Plimbare circulară în Porec prin Tar și prin peșterile Jama Baredine

Virați-vă de-a lungul țărmului în timp ce vă îndreptați spre podișul fertil din Tar și treci pe lângă plantațiile de măsline Larun, care spune că produce cel mai bun ulei de măsline din Europa. Buclați-vă în interior pentru a vizita Peștera gigantică de calcar din Jama Baredine. Întoarceți-vă la Porec și bucurați-vă de ultima seară de Istrian și bucurați-vă de un pahar de țuică de casă pe terasa hotelului cu vedere la mare.

Provocare: 2,5 ore, 32 km, ascensiune 260 m, coborâre 260 m

Ziua 8: Arrivederci Istria!

Serviciile noastre se termină după micul dejun!

Pretul include:

- 7 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturism

- 7 Mic dejunuri

- Livrare de biciclete către Fazana, montaj pentru biciclete și briefing de călătorie, asigurare de furt de biciclete și colecctare de biciclete de la Porec

- Transfer de bagaje în ZIUA 4 și ZIUA 6

- Pachet de informații detaliate, harti cu trasee

- Asistență telefonică 24/7

Pretul nu include:

- Asigurare de calatorie

- Impozite turistice pentru oraș

- Închirieri biciclete

- Cască

- Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

- Prânzuri și cine

- Băuturi și gustări

- Echipament personal

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta