Tur cu bicicleta Haute-Corse

*de la 805 euro/pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cu această călătorie cu bicicleta, descoperiți Capul Insulei Frumuseții sălbatic și plin de vânt și bucurați-vă de călărie de-a lungul coastei sale frumoase. În timpul sejurului, veți întâlni numeroase turnuri genoveze, veți bucura de priveliști peste Mediterană spre insulele toscane din Elba și Capraia și veți întâlni localnici primitori care sunt mândri de tradițiile și de „cucina corsa”. Așadar, începeți-vă în această aventură fantastică cu bicicleta și experimentați Corsica ca niciodată!

ITINERAR:

Ziua 1: Bastia

Vacanța dvs. începe în Bastia, capitala nordului Corsica (Haute-Corse). În funcție de ora de sosire, veți avea ocazia să vizitați cetatea, partea veche a orașului sau să vă plimbați în Vieux-Port. Recomandarea noastră: mergeți la unul dintre restaurantele de pe Vieux-Port dacă doriți să vă bucurați de mâncare tradițională corsică.

Noaptea în Bastia.

Ziua 2: De la Bastia la Sisco

După micul dejun, părăsiți Bastia și urmați coasta de nord-est. Pe parcurs, vă veți putea bucura de vederi magnifice asupra unor mici golfuri și a apelor cristaline ale Mediteranei. Nu ezitați să mergeți pentru o înotătoare relaxantă la plajă. Bucurați-vă de oprire în fermecătorul sat pescăresc Erbalunga, înainte de a ajunge la Sisco. Noaptea în Sisco.

Distanta: 15 km sau 30 km.

Ziua 3: De la Sisco la Macinaggio

Astăzi, urmați coasta și îndreptați-vă către Macinaggio - cel mai nordic „oraș” de pe întreaga insulă. Odată ajuns acolo, bucurați-vă de înot în mare sau de plimbare pe plajă. Simțindu-vă energizat de mersul cu bicicleta, poate doriți să vă plimbați de-a lungul coastei pe "sentier des douaniers". Noaptea în Macinaggio. Distanța: 22 sau 30 km.

Ziua 4: De la Macinaggio la Canari

Aceasta este o călătorie spectaculoasă care traversează de la est la coasta de vest, oferind priveliști uimitoare asupra stâncilor înfiorătoare ale Capului Corsica. Aceste peisaje sunt unele dintre cele mai frumoase și impresionante de pe Insula Frumuseții. Călătoria de astăzi se încheie în Canari. Fiți pregătiți pentru urcarea lungă până în sat, dar priveliștile magnifice vor pune în valoare!

Noaptea în satul Canari.

Distanța: 43 km sau 48 km.

Ziua 5: De la Canari la Saint-Florent

Coborâți din sat și continuați de-a lungul coastei de vest cu vederi uimitoare spre Saint Florent și Desert des Agriates. Bucurați-vă de călărie prin Nonza, unul dintre cele mai spectaculoase sate din Corsica. Faimos pentru plaja sa cu nisip negru și satul în sine, care se înalță pe stâncile de deasupra. Nonza se mândrește, de asemenea, cu monumente istorice minunate, cum ar fi turnul său minunat, rezistent.

În timp ce coborâm spre Cap, veți observa, de asemenea, că peisajele se schimbă progresiv de la stânci accidentate la vârfuri muntoase, apoi se rostogolesc dealuri de viță de vie cât pot vedea. Vă recomandăm să vizitați și să explorați crame din satul Patrimonio, cunoscută altfel drept capitala corsetă a vinificației.

Noaptea în Saint-Florent.

Distanța: 31 sau 48 km.

Ziua 6: De la Saint-Florent la Bastia

Profitați la maxim din ultima dvs. zi de ciclism și urcați până în Col de Teghime, culminând cu 536m. De pe aceste înălțimi alpine, veți putea să vă bucurați de vederi panoramice atât asupra coastei de est, cât și a vestului din Corsica, cu Golful Saint Florent în stânga și Etang de Biguglia (o mare lagună cu apă sărată) în dreapta dvs. O experiență cu adevărat minunată și o sărbătoare minunată de culori!

Distanta: 20 sau 25 km.

Ziua 7: Bastia

Excursia ta se încheie aici după micul dejun. La cerere se pot adăuga zile suplimentare.

Pretul include:

- Transferuri de bagaje

- Nopți în hoteluri de 2 și 3 stele (dormitoare duble sau twin)

- Mic dejun

- Asistență locală

- Note de traseu și hărți

Pretul nu include:

- Transferuri la punctul de întâlnire și din punctul de dispersie

- Transferuri care nu sunt incluse în tur

- Mese și băuturi

- Închirieri biciclete

- Asigurare

- Vizitele site-urilor turistice

- Activități opționale care nu sunt incluse în tur

- Cheltuieli personale

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta