Lacul Constance pe bicicleta

Kreuzlingen

*de la 600 euro pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Primele trei secțiuni sunt ușor deluroase, în caz contrar, restul este destul de plat de-a lungul traseelor ​​ciclice asfaltate sau drumurilor secundare care se apropie de lac. Calea urmează uneori secțiuni scurte care nu sunt asfaltate. În jurul Friedrichshafen, traseul este pe marginea drumului principal. Călătoria este potrivită pentru familii.

ITINERAR:

Ziua 1: Ajunși în Constanța / Kreuzlingen

Profitați de ocazie pentru a vizita insula Mainau, plimbați-vă prin orașul vechi al Constanței sau vizitați acvariile din Sea Life Center și mergeți la Muzeul Arheologic.

Ziua 2: De la Constanța la Stein am Rhein (45/50 km)

În primul rând, vă deplasați pe Gnadensee până la fostul oraș imperial Radolfzell, în prezent stațiune balneară. Apoi, continuați să mergeți prin frumoasa zonă rurală de-a lungul peninsulei Höri, până în orașul elvețian Stein am Rhein, cu numeroasele case fresce. În funcție de locul unde stați noaptea, puteți trece din nou granița pentru a ajunge la Gailingen.

Ziua 3: De la Stein am Rhein la Überlingen (45/55 km + excursie cu barca)

Astăzi veți merge cu bicicleta pe marginea lacului, prin sate mici de pescuit elvețiene. Via Constance, traseul dvs. vă duce pe Wallhausen, unde o barcă vă duce în vechiul oraș imperial Überlingen. Vizitați biserica gotică și mergeți la o plimbare de-a lungul promenadei populare a lacului.

Ziua 4: De la Überlingen la Kressbronn (50/60 km)

De la Überlingen circulați prin podgorii până la Friedrichshafen. Pe drum vei trece de biserica de pelerinaj baroc din Birnau. În Meersburg, faceți o pauză pentru a vă plimba prin orașul vechi și castelul său. În Friedrichshafen vă putem recomanda o vizită la muzeul Zeppelin. Continuați prin livezi extinse până la destinația de azi din Kressbronn.

Ziua 5: De la Kressbronn la Höchst (35 - 60km)

În drum, astăzi, ajungeți în curând la Bregenz, capitala regiunii Vorarlberg din Austria și renumit pentru festivalul său anual pe cel mai mare scenă de lac din lume. În sfârșit ajungeți la Höchst. În funcție de cazarea dvs. pentru diseară, este posibil să treceți din nou granița și apoi, după ce ați pedalat mai departe pentru câțiva kilometri, ajungeți la Rorschach.

Ziua 6: De la Höchst la Constanța (35 - 55 km)

Ultima zi a turului te va duce prin Romanshorn, care este cel mai mare port al Elveției de pe Lacul Constanța. Acum continuați pe malurile lacului Constanța înapoi spre Constanța. Lăsați-vă turul să ajungă la un sfârșit plăcut, cu o plimbare prin orașul vechi sau cu o înghețată în port.

Ziua 7: Sfârșitul programului

După micul dejun, vă începeți călătoria individuală de întoarcere acasă sau vă prelungiți șederea.

Pretul include:

- 6 nopți cu mic dejun în categoria 2 * / 3 * locale

- Transport de bagaje de la hotel la hotel, fără limită la numărul de piese, max. 20 kg / buc

- Intrare la muzeul Rosgarten Constance, 1 cafea inclusă

- Excursie cu barca Wallhausen / Dingelsdorf - Überlingen incl. bicicletă

- Descrierea traseului ciclului cu hărți (1 x pe cameră)

- Linie de serviciu 7 zile

Pretul nu include:

- Închirieri biciclete

- Asigurare de calatorie

- Taxa de oraș sau vizitator (dacă este plătibilă)

- Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

- Prânzuri și Cine nespecificate

- Băuturi și gustări

- Echipament personal

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta