Tur cu bicicleta pe Lacul Constance

*de la 600 euro/pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Parcurgând Lacul Constanța, unul dintre cele mai frumoase lacuri din lume, explorați cele trei țări care îi împărtășesc țărmurile: Austria, Germania și Elveția. Plimbările ușoare și pitorești de zi pe trasee biciclete plane, libere de mașini și semnalizate în mod clar îl fac cea mai populară bicicletă din Europa.

Începeți în orașul fermecător și plin de viață al universității Constanța, continuați prin satele frumoase până la orașul medieval elvețian conservat, fără rezerve, Stein am Rhein.

Ciclând de-a lungul țărmului nordic și este senzația de „Riveiera”, ajungeți în orașul german Überlinge, unde vă relaxați la o cafea pe malul apei sau faceți o baie în spaul termal Bodensee.

Alternând podgoriile cu pădurile și munții mape ca fundal, vă îndreptați spre sud spre Friedrichshafen, cunoscut pentru vinurile sale și muzeul Zeppelin. Continuați prin mai multe podgorii până când ajungeți în orașul Lindau, perfect-ilustrat, situat pe o insulă mică.

Ultima porțiune prin Austria și Elveția vă readuce în Constanța printr-o serie de sate mici de pe malul lacului, formând un cerc complet.

ITINERAR:

Ziua 1: Sosire in Konstanz / Kreuzlingen

Profitati de ocazia de a vizita insula Mainau, de a va plimba prin centrul vechi al orasului Konstanz sau de a vizita acvariile de la Centrul de Viata Maritima si mergeti la Muzeul Arheologic.

Ziua 2: De la Konstanz la Stein am Rhein (45/50 km)

Pedalati de-a lungul Gnadensee inspre fostul oras imperial Radolfzell, in prezent o statiune balneara. Continuati prin zona rurala, de-a lungul peninsulei Höri, pana in orasul elvetian Stein am Rhein, cu o arhitectura deosebita. In functie de locul unde stati peste noapte, puteti trece din nou granita pentru a ajunge la Gailingen.

Ziua 3: De la Stein am Rhein la Überlingen (45/55 km + excursie cu barca)

Astazi veti merge cu bicicleta de-a lungul lacului, prin sate mici de pescuit elvetiene. Traseul dvs. va merge spre Wallhausen, de unde o barca va va duce apoi in vechiul oras imperial din Überlingen. Vizitati Biserica Gotica si mergeti la o plimbare de-a lungul promenadei de pe malul lacului.

Ziua 4: De la Überlingen la Kressbronn (50/60 km)

De la Überlingen treceti prin viile dinspre Friedrichshafen. Pe drum vei trece de Biserica Baroca din Birnau, celebra pentru pelerinaje. In Meersburg, faceti o pauza pentru a va plimba in jurul centrului vechi si al castelului. In Friedrichshafen putem recomanda o vizita la Muzeul Zeppelin. Continuati prin livezi pana la destinatia de astazi din Kressbronn.

Ziua 5: De la Kressbronn pana la Höchst (35 - 60 km)

Ajungeti in curand la Bregenz, capitala regiunii Vorarlberg, din Austria, celebra pentru festivalul anual. In sfarsit ajungeti la Höchst. In functie de cazarea dvs. in aceasta seara, este posibil sa treceti din nou granita si apoi, dupa cativa kilometri sa ajungeti la Rorschach.

Ziua 6: De la Höchst la Konstanz (35 - 55 km)

Ultima zi a turului dvs. va va duce prin Romanshorn, care gazduieste cel mai mare port al Elvetiei de pe Lacul Konstanz. Acum continuati pe malurile lacului Konstanz inapoi in Konstanz. Astazi este ultima zi a turului dvs., sarbatoriti cu o plimbare prin orasul vechi sau o inghetata in port.

Ziua 7: Sfarsitul turului

Dupa micul dejun, incepeti calatoria dvs. individuala inapoi sau prelungiti-va sejurul.

Pretul include:

- 6 nopți cu mic dejun în categoria 2 * / 3 * locale

- Transport de bagaje de la hotel la hotel, fără limită la numărul de piese, max. 20 kg / buc

- Intrare la muzeul Rosgarten Constance, 1 cafea inclusă

- Excursie cu barca Wallhausen / Dingelsdorf - Überlingen incl. bicicletă

- Descrierea traseului ciclului cu hărți (1 x pe cameră)

- Linie de serviciu 7 zile

Pretul nu include:

- Închirieri biciclete

- Asigurare de calatorie

- Taxa de oraș sau vizitator (dacă este plătibilă) nu este inclusă

- Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

- Prânzuri și Cine nespecificate

- Băuturi și gustări

- Echipament personal

Bootstrap Image Preview

Cere o oferta