Plimbare prin Madeira

*de la 790 euro pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Grădinile botanice, aerul pur și un climat blând - printre altele - au făcut ca insula vulcanică din Madeira să fie aleasă din nou drept cea mai bună insulă a lumii în 2018. În timp ce sudul este aglomerat de turiști din întreaga lume, acest 8- Programul de plimbare de zi se concentrează pe sectorul nord-estic mai liniștit al insulei, cu interiorul său muntoasă, pădurile de lauri, levadas, stânci maiestuoase, sate fermecătoare, terenuri agricole și o coastă unică. O rețea excelentă de levadas (canale înguste de apă) face ca lanțurile montane înalte și râurile adânci să fie accesibile pentru călător. Vei merge, de asemenea, pe cărări înguste de țară și cărări vechi de catâri prin țara de scară mică, cu multe case albe împrăștiate. În această săptămână variată de mers pe jos, veți obține o impresie bună despre frumusețea pe care această insulă colorată o are de oferit. Rute de mers și terenuri: rutele de mers ale acestei călătorii urmează trasee și poteci nesfăcute, uneori de-a lungul levadasului, cu câteva secțiuni alunecoase ocazionale în zonele umbrite. Uneori, ei urmăresc piste cu suprafață sau drumuri asfaltate atunci când sunt inevitabile. De regulă, căile sunt prevăzute cu balustrade atunci când există stânci. Dacă vă temeți de o mare excursie, această călătorie NU ESTE RECOMANDĂTĂ.

ITINERAR:

Ziua 1: Sosire în Machico

Astăzi călătorești la Madeira. Un taxi vă va ridica și vă va duce la primul hotel al acestui program, situat în Machico. Dacă ajungeți devreme, veți avea șansa să vă relaxați la piscină, să vă plimbați de-a lungul plajei sau să vă plimbați prin orașul tipic portughez Machico.

Ziua 2: Levada dos Maroços & Caniçal - Machico (15 km)

Celebrele levadas din Madeira sunt canale înguste de apă, iar insula se mândrește cu peste 1400 km. Un transfer de dimineață scurt a fost organizat pentru dumneavoastră, la Maroços. De acolo veți urma prima dvs. levada înapoi către Machico. Punctele de vedere ale golfului și Machico de la înălțime sunt în totalitate!

Provocare: 4,5 ore, 15 km, 150 m ascensiune, 400 m coborare

Ziua 3: Plimbare circulară în Ponta de São Lourenço (7 km)

Peninsula São Lourenço este o întâlnire obligatorie în Madeira. Datorită originii sale vulcanice formate în principal din bazalt, se spune că este cel mai uscat punct de pe insulă și veți observa că pe măsură ce începeți să mergeți spre acest spațiu magic, o rezervație naturală parțială protejată. Un transfer va fi aranjat pentru această dimineață și vă veți întoarce cu autobuzul public după-amiaza, cu excepția cazului în care ați aranjat un transfer de taxi pe cont propriu.

Provocare: 3 ore, 7 km, 350m ascensiune / coborare

Ziua 4: Machico - Porto da Cruz - Santana (15 km)

Traseul de astăzi este un pic solicitant, dar merită să mergi, dacă iei în considerare priveliștile uimitoare pe care le vei avea asupra coastei de nord. Un taxi vă va duce la începutul plimbării, între Machico și Caniçal. Începeți urmând Levada do Caniçal, în principal plat. În continuare, faceți o secțiune mai dificilă: mai întâi pe traseele de mizerie spre ocean, apoi pe o potecă minunată de-a lungul coastei. Punctul de vedere Boca do Risco este un loc bun pentru un picnic, înainte de a continua pe Vereda de Larano, o frumoasă potecă tăiată în stânci, pentru a ajunge la Porto da Cruz. Un taxi vă va ridica acolo și vă va duce la următoarea cazare, în Santana. Vei descoperi curând că Quinta do Furao este locul ideal pentru a uita de toate.

Provocare: 5,5-6 ore, 15 km, 400m ascensiune, coborare 750 m

Ziua 5: Levada do Furado (16 km)

Transfer de dimineață la Ribeiro Frio, unde începe plimbarea Levada do Furado. De la bun început, vei simți că mergi într-o pădure de basm: pădurea de lauri din Madeira, un site de patrimoniu UNESCO. Traseul este în principal plat de-a lungul levada, dar câștigi altitudine treptat (potecă mai târziu protejată de o balustradă), permițând vederi maiestuoase asupra coastei și pădurii de laur care acoperă canioanele și dealurile Madeira. Odată ajuns în Portela, puteți lua un taxi (nu este inclus) sau continua pe o cale pietruită (uneori, alunecoasă) către Porto da Cruz. Încă o dată, un taxi vă va duce la Santana după plimbare

Provocare: 5 + 2 ore, 16 km, ascensiune 370m, coborâre 875m

Ziua 6: Caldeirão Verde (13 km)

Parque Florestal das Queimadas va fi punctul de plecare pentru traseul de astăzi, iar taxiul vă va lăsa acolo dimineața. Prima oprire: un bar confortabil în interiorul unei case tipice Madeiran! Vei urma Levada do Caldeirão Verde pentru a ajunge la cascada, apoi îți vei retrage pașii și vei face o ocolire către satul Ilha, unde taxiul te va ridica după-amiaza. Amintiți-vă să aduceți o torță și dovezi de apă pe această plimbare! Deși veți merge pe faleze, calea este protejată de balustrade.

Provocare: 5 ore, 13km, 70m ascensiune, 600m coborare

Ziua 7: Santana - Arco de São Jorge: Caminho Real (13 km)

Pentru ultima rută, veți parcurge o parte din Caminho Real care, cu o distanță totală de 182 km, înconjoară complet insula Madeira, legând principalele porturi și sate. Începând din Santana, astăzi veți parcurge o serie de ruine, peisaje, sate și tradiții la fiecare Arco de São Jorge. Un taxi vă va duce înapoi la hotelul dvs. din Santana.

Provocare: 6-6,5 ore, 13 km, ascensiune 550 m, coborâre 900 m

Ziua 8: Sfârșitul programului

Aranjamentul dvs. se încheie astăzi după micul dejun. Un transfer înapoi la aeroport este inclus, așa că nu uitați să vă oferiți toate detaliile zborului în avans.

Pretul include:

- 7 nopți la hoteluri fermecătoare

- 7 mic dejunuri

- Transferuri conform programului

- Pachet de informații detaliate, note de traseu, hărți și piese GPX

- Asistență telefonică 24/7 (personal de limbă engleză)

Pretul nu include:

- Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

- Prânzuri și mese nespecizate în itinerariu

- Taxa turistică

- Cheltuieli personale precum băuturi, apeluri telefonice, transferuri suplimentare, etc

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta