Tur bicicleta pe plajele Normandiei

*de la 865 euro pers/pachet

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

ITINERAR:

ZIUA 1 - Jumătate de zi până la plaja de aur - Încălzește-te!

Acest tur de jum─âtate de zi v─â conduce c─âtre uimitorele vestigii ale portului artificial din Arromanches. Dup─â ce vom p─âr─âsi Bayeux pe un drum foarte frumos, vom traversa diferite sate ╚Öi vom face o prim─â oprire la Longues sur Mer pentru a vedea mai mul╚Ťi buncari germani ├«n stare bun─â de conservare. Apoi, vom merge pe o nou─â cale ciclic─â spre v├órful st├óncilor din Arromanches, unde pute╚Ťi ├«n╚Ťelege cum DDAY a fost o opera╚Ťiune extraordinar─â. Acolo, priveli╚Ötea c─âtre portul artificial este fantastic─â! Dup─â o pauz─â ├«n sat, ne ├«ntoarcem spre Bayeux cu o priveli╚Öte minunat─â spre Catedral─â.

ZIUA 2 - Zi întreagă spre plaja Omaha

Acest tur este perfect pentru a explora plaja Omaha ╚Öi pentru a v─â bucura de adev─ârata ╚Ťar─â din Normandia. Pe tot parcursul, vom c─âl─âtori prin diferite peisaje p├ón─â la celebrul cimitir american unde petreci un timp liber. ├Än timpul zilei, ├«mp─ârt─â╚Öim punctele istorice importante despre Ziua D, cu o oprire special─â ├«n v├órful unei st├ónci, pentru a ne bucura de o priveli╚Öte minunat─â spre mare de la un bunker german. Cu siguran╚Ť─â una dintre cele mai bune zile din vacan╚Ťa ta!

ZIUA 3 - Ziua complet─â la Mont Saint Michel

Dup─â un transfer navet─â de la hotelul dvs., ├«ncepem turul cu bicicleta ├«ndrept├óndu-ne spre ÔÇ×Marvel of the WestÔÇŁ. Mont Saint-Michel se num─âr─â printre cele mai uimitoare situri din Europa! Ne plimb─âm prin ╚Ťara tipic─â din Normandia, ├«nainte de a ajunge la acest loc fascinant. V─â promitem c─â ve╚Ťi tr─âi un moment special pentru a ajunge acolo cu bicicleta. Cu siguran╚Ť─â este mai bun ╚Öi mai superb pe dou─â ro╚Ťi! Dup─â aceea, v─â pute╚Ťi bucura de 3 ore de timp liber pentru a vizita insula Mont Saint-Michel sau aba╚Ťia sa medieval─â. Dup─â aceea, te primim ╚Öi te ducem ├«napoi la hotel.

Pe scurt, este o zi întreagă de neuitat pentru a experimenta unul dintre cele mai faimoase locuri din lume!

ZIUA 4 - Ziua întreagă pentru un tur de mâncare și băutură O nouă ofertă pentru alimente!

Un tur idilic al bicicletelor ├«n jurul specialit─â╚Ťilor ╚Öi degust─ârilor locale! De la linia de coast─â la ferm─â, de la s─ârat la dulce, descoper─â ╚Öi ├«nt├ólne╚Öte oameni pasiona╚Ťi pentru a afla despre secretele lor de produc╚Ťie. Desigur, ve╚Ťi avea voie s─â gusta╚Ťi produsele lor. Acesta este singurul tur alimentar garantat cu 0 calorii, pentru c─â ve╚Ťi pedala ├«ntre fiecare vizit─â! Este sigur, aceast─â zi va fi destul de delicioas─â! Normandia nu este doar o regiune a patrimoniului cultural ╚Öi istoric, ci ╚Öi o destina╚Ťie delicioas─â ...

ZIUA 5 - Ziua întreagă către Deauville, Honfleur - Le Pays d'Auge

Cel mai bun tur al bicicletei p├ón─â la cele mai importante momente ale ÔÇ×Le Pays D'augeÔÇŁ, travers─âm sate ╚Öi peisaje tipice unde descoperim ferm─â, cas─â din lemn, meri ╚Öi c├óteva vaci, desigur! Ajunge╚Ťi la portul Honfleur sau plaja Deauville cu bicicleta este un moment special! Ne putem opri ╚Öi ├«ntr-o ferm─â de cidru! De la Honfleur pentru iubitorii de impresioni╚Öti p├ón─â la Deauville pentru vedetele filmelor, acest loc atrage multe feluri de oameni!

Pretul include:

- O bicicletă electrică de înaltă calitate, cu mai mult de 100 km (62 km) de gamă + cască. Bicicletele electronice sunt foarte sigure, ușoare și distractive.

- Un ghid cu tine pentru 2 lucruri:

- Explica╚Ťi mai multe informa╚Ťii istorice de-a lungul drumului.

- Utiliza╚Ťi doar fundaluri dr─âgu╚Ťe ╚Öi lini╚Ötite cu un minim de ma╚Öini pentru securitate

- O mic─â gustare cu suc local de mere ╚Öi biscui╚Ťi. (Pr├ónzurile sunt pe cheltuiala dvs.)

- Toată mâncarea și gustul pentru turneul de mâncare și băutură

- Navet─â c─âtre Mont St Michel

Pretul nu include:

- transferul de la Paris (CDG sau centrul orasului): 640,00 ÔéČ

- dus-├«ntors: 1100,00 ÔéČ

- mas─â si cazare

Nota: Cazare se va face la un hotel ales de catre dumneavoastra, la cerere contra cost in Bayeux.

Cere o oferta