Tur bicicleta pe plajele Normandiei

*de la 865 euro pers/pachet

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

ITINERAR:

ZIUA 1 - Jumătate de zi până la plaja de aur - Încălzește-te!

Acest tur de jumătate de zi vă conduce către uimitorele vestigii ale portului artificial din Arromanches. După ce vom părăsi Bayeux pe un drum foarte frumos, vom traversa diferite sate și vom face o primă oprire la Longues sur Mer pentru a vedea mai mulți buncari germani în stare bună de conservare. Apoi, vom merge pe o nouă cale ciclică spre vârful stâncilor din Arromanches, unde puteți înțelege cum DDAY a fost o operațiune extraordinară. Acolo, priveliștea către portul artificial este fantastică! După o pauză în sat, ne întoarcem spre Bayeux cu o priveliște minunată spre Catedrală.

ZIUA 2 - Zi întreagă spre plaja Omaha

Acest tur este perfect pentru a explora plaja Omaha și pentru a vă bucura de adevărata țară din Normandia. Pe tot parcursul, vom călători prin diferite peisaje până la celebrul cimitir american unde petreci un timp liber. În timpul zilei, împărtășim punctele istorice importante despre Ziua D, cu o oprire specială în vârful unei stânci, pentru a ne bucura de o priveliște minunată spre mare de la un bunker german. Cu siguranță una dintre cele mai bune zile din vacanța ta!

ZIUA 3 - Ziua completă la Mont Saint Michel

După un transfer navetă de la hotelul dvs., începem turul cu bicicleta îndreptându-ne spre „Marvel of the West”. Mont Saint-Michel se numără printre cele mai uimitoare situri din Europa! Ne plimbăm prin țara tipică din Normandia, înainte de a ajunge la acest loc fascinant. Vă promitem că veți trăi un moment special pentru a ajunge acolo cu bicicleta. Cu siguranță este mai bun și mai superb pe două roți! După aceea, vă puteți bucura de 3 ore de timp liber pentru a vizita insula Mont Saint-Michel sau abația sa medievală. După aceea, te primim și te ducem înapoi la hotel.

Pe scurt, este o zi întreagă de neuitat pentru a experimenta unul dintre cele mai faimoase locuri din lume!

ZIUA 4 - Ziua întreagă pentru un tur de mâncare și băutură O nouă ofertă pentru alimente!

Un tur idilic al bicicletelor în jurul specialităților și degustărilor locale! De la linia de coastă la fermă, de la sărat la dulce, descoperă și întâlnește oameni pasionați pentru a afla despre secretele lor de producție. Desigur, veți avea voie să gustați produsele lor. Acesta este singurul tur alimentar garantat cu 0 calorii, pentru că veți pedala între fiecare vizită! Este sigur, această zi va fi destul de delicioasă! Normandia nu este doar o regiune a patrimoniului cultural și istoric, ci și o destinație delicioasă ...

ZIUA 5 - Ziua întreagă către Deauville, Honfleur - Le Pays d'Auge

Cel mai bun tur al bicicletei până la cele mai importante momente ale „Le Pays D'auge”, traversăm sate și peisaje tipice unde descoperim fermă, casă din lemn, meri și câteva vaci, desigur! Ajungeți la portul Honfleur sau plaja Deauville cu bicicleta este un moment special! Ne putem opri și într-o fermă de cidru! De la Honfleur pentru iubitorii de impresioniști până la Deauville pentru vedetele filmelor, acest loc atrage multe feluri de oameni!

Pretul include:

- O bicicletă electrică de înaltă calitate, cu mai mult de 100 km (62 km) de gamă + cască. Bicicletele electronice sunt foarte sigure, ușoare și distractive.

- Un ghid cu tine pentru 2 lucruri:

- Explicați mai multe informații istorice de-a lungul drumului.

- Utilizați doar fundaluri drăguțe și liniștite cu un minim de mașini pentru securitate

- O mică gustare cu suc local de mere și biscuiți. (Prânzurile sunt pe cheltuiala dvs.)

- Toată mâncarea și gustul pentru turneul de mâncare și băutură

- Navetă către Mont St Michel

Pretul nu include:

- transferul de la Paris (CDG sau centrul orasului): 640,00 €

- dus-întors: 1100,00 €

- masă si cazare

Nota: Cazare se va face la un hotel ales de catre dumneavoastra, la cerere contra cost in Bayeux.

Cere o oferta