Turul pe bicicleta al Olandei

*de la 655 euro pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Îți aduci aminte de Hans Brinker, băiatul olandez care a pus degetul într-o gaură în dig pentru a-și salva țara? Îți aduci aminte că poșta poștală a unui rând de mori de vânt maiestuoase, sub un mare cer albastru? Vă amintiți de toate acele stereotipuri ale Olandei, zgârieturile din lemn, canalele, bicicletele, clătitele, câmpurile de lalele, polderele, costumul tradițional? Toți vor prinde viață în fața ochilor tăi cu privire la acest tur de nostalgie special conceput! Turul începe și se încheie în Amsterdam permițând oportunități ample pentru explorare și muzee. Am păstrat distanțele de ciclism scurte pentru a vă oferi mai mult timp la atracțiile turistice de top, precum Zaanse Schans și Volendam.

Ruralul strălucitor este plat, larg deschis și o oază de pace. Pentru toate acele suflete romantice care nu pot obține suficient de multe lucruri care amintesc de lucrurile trecute, această sărbătoare promite să fie o adevărată delicioasă.

ITINERAR:

Ziua 1: Sosire la Amsterdam

Încercați să ajungeți mai devreme! Se poate petrece o întreagă zi fantastică doar rătăcind prin cartierul din canalul secolului al XVII-lea, privind spre frumoasele case vechi și depozite ... Întreaga zonă este un patrimoniu mondial UNESCO.

Ziua 2: Amsterdam - Haarlem (29 km)

Petreceți dimineața vizitând muzeul dvs. preferat din Amsterdam sau stați la soare la Rembrandtplein urmărind lumea trecând sau mergeți la o plimbare în faimosul cartier roșu-luminos. Posibilitățile sunt nesfârșite. Pe măsură ce părăsiți capitala la începutul după-amiezii, zâmbetul urban va face curând loc pentru liniștea și liniștea din mediul rural. Această regiune se numește Zuid-Kennemerland. În peisajul cu turba joasă, nori sunt reflectați în apă și stuf se balansează în vânt. Închideți-vă ziua plimbându-vă de minunatul centru din Haarlem, de la impresionanta piață Grote Markt, până la podul alb de pe River Spaarne. Curțile idilice, cunoscute sub numele de „hofjes”, îți vor înflori inima. În aprilie și începutul lunii mai, aveți opțiunea de a merge cu bicicleta pe un traseu mai lung de cca. 60 km unde puteți vedea câmpurile de lalele.

Ziua 3: Haarlem - Zaandam (38 km)

Dimineața, continuați să explorați străzile și piețele istoriei Haarlem. Dacă doriți să vizitați un muzeu, Muzeul de picturi din Frans Hals este recomandat. Dacă interesele dvs. se află în domeniul științei, nu ratați exquisite muzeul Teijlers, care a atras minți curioase încă din 1784!

Pe la amiază, este timpul să vă întoarceți pe biciclete pentru a vă deplasa pe malurile râului Spaarne spre frumosul sat Spaarndam și digul IJdijk. Îți va plăcea modul în care unele dintre casele vechi drăguțe sunt cocoșate înalte și uscate deasupra digului, în timp ce altele stau în siguranță și se prind în spatele lui. Reputat cea mai veche încuietoare din lume, Kolksluis este încă în stare de funcționare și stă într-o locație atât de uluitoare, trebuie să vă opriți pentru o privire! IJdijk este și locul în care se află monumentul pentru a-și aminti de dragul mic Hans Brinker, băiatul curajos care a salvat țara de la inundații, lipindu-și degetul într-o gaură din dig. (Ficțiune americană de la A la Z, dar nu vă deranjați niciodată că ...)

Pedalând mai departe, veți ajunge în regiunea Zaan, numită astfel după râul Zaan și renumit doar pentru casele adorabile din lemn, pictate cu verde, cu perdele albe din dantelă! Puteți vedea câteva exemple principale la Zaanse Schans, cunoscut și în întreaga lume pentru superbul său rând de mori de vânt. Tot acest loc este o imagine perfectă! Există o mulțime de lucruri de făcut și de văzut aici. Puteți vizita mori de vânt, ateliere, muzee, aflați cum puteți face încălțăminte din lemn sau brânză olandeză ... toate în numele nostalgiei. La urma urmei, așezați-vă pentru o binemeritată clătită.

Ziua 4: Zaandam - Volendam (34 km)

După câteva pedale, vei ajunge în parcul de agrement Het Twiske. Aceasta este o distanță preferată pentru oamenii din Amsterdam. Într-o zi fierbinte, vor fugi din oraș și vor merge cu mașina aici spre lac pentru a face o baie. Un peisaj variat de lemn, pajiști și lacuri vă va însoți până la Monnickendam. Călătoria cu bicicleta de astăzi se încheie în portul festiv de pescuit Volendam. Răsfoiți magazinele de decorațiuni și cadouri pentru o descoperire excelentă sau aveți un loc la o cafenea cu trotuar de pe digul cu vedere la apă.

Ziua 5: Volendam - Amsterdam (36 km)

Aproape de cartierul vechi al unor case pitorești din cărămidă roșie, se află Muzeul Volendams, unde puteți afla toate despre istoria, cultura și folclorul acestei comunități. Camerele de epocă inspirate, costumele tradiționale și bijuteriile fac parte din expunerea permanentă. Există o secțiune despre pescuitul de anghilă completată cu bărcile model. Colecția de artă este o încântare, dar așteaptă doar să vezi acel mozaic cu adevărat incredibil ...

Prin insula Marken, veți pleca înapoi spre Amsterdam, ajungând în foarte mult timp pentru mai multe obiective turistice.

Ziua 6: Întoarcerea acasă

Vacanța cu bicicleta se încheie. După micul dejun la hotel, este timpul să pleci acasă.

Pretul include:

- 5 nopți în hoteluri de 3 * / 4 * cu băi proprii

- Mic dejun (demipensiune opțional)

- Transport bagaje (1 bucată de persoană, max. 20 kilograme)

- Harta, informațiile turistice și descrierea rutelor în engleză

- Impozite turistice

- Serviciu-linie directă (de asemenea, la sfârșit de săptămână)

Pretul nu include:

- Transport la Amsterdam

- Biletele de feribot

- GPS

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta