Tur cu bicicleta Paris - Londra - Voie Verte

*de la 859 euro/pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Bine ați venit la Paris, Ville Lumière! Să începem călătoria noastră uimitoare spre Londra!

Parisul și Londra sunt conectate prin acest pitoresc traseu istoric de la Catedrala Notre-Dame la Abaţia Westminster. Pe parcurs, luați un mozaic de peisaje împrăștiate cu castele, catedrale și sate fermecătoare. De la capitala franceză la orașul port Dieppe, parcurgeți mediul rural din Valea Epte malurile împădurite ale râului Sena, unde Monet și-a pictat nuferii, și prin frumoasa Vexin Français Parc natural în Valea Oise. Explorați regiunea Normandiei pe măsură ce faceți căi ferate convertite și liniștiți drumuri de tara. Bucurați-vă de peisajul uluitor când ajungeți la Dieppe cu vedere la Canalul Englez. O traversare cu feribotul de 4 ore te duce în orașul port Newhaven Anglia. De aici circulați de-a lungul stâncilor accidentate din South Downs până la Brighton și peste dealurile rulante din Sussex. Parcurile și traseele pentru biciclete ale frumosului Peisajul englezesc marchează ultima etapă a călătoriei noastre în inima cosmopolită a Londrei.

CARACTERISTICI TEHNICE: SERVICIU DE SPRIJIN PLUS

Acest tur cu bicicleta include SERVICIUL nostru DE SUPORT, un serviciu exclusiv pe care doar Verde Natura îl oferă asigurați-vă că vă așteptați în timpul turului de biciclete, mai ales dacă aceasta este prima dvs. experiență de turism. Pe lângă transportul clasic de bagaje și numărul de telefon de urgență, oferim asistență rutieră și / sau recuperare în caz de urgență (boală, problemă mecanică care nu poate fi reparată cu setul de reparații). Pur şi simplu anunță-ne și în scurt timp, membrul echipei noastre vă va contacta pentru a rezolva problema. Dacă este nevoie, vei fi transportat la hotelul tău.

Teren: 2 zile pe teren plat, 2 zile pe teren deluros, 2 zile pe teren plat cu deal. Ciclism moderat experiența este recomandată pentru acest tur.

Străzi: 65% drumuri de țară asfaltate și 35% neasfaltate

Biciclete: biciclete urbane. Este posibilă închirierea cască (este necesară rezervarea prealabilă, 15 € la loc).

Participanți: min. 2 pax

Recomandat copiilor: de la 13 ani (posibil închirierea bicicletei min. 150 cm)

ITINERAR:

Ziua 1: Paris

Sosire individuală la Paris și check-in la hotel. La 18:00 participă la o întâlnire de bun venit cu asistentul nostru și primești bicicleta ta (când este închiriată).

Ziua 2: Paris - Maisons Laffitte (52 km / 32 mi, + 30 / -40m)

Începeți-vă turul cu o scurtă plimbare către Catedrala Notre Dame. Apoi urmează traseul pentru biciclete prin Paris, luând înăuntru locurile frumoase și istorice ale orașului. Plimbați-vă prin Piața Bastille, de-a lungul Canalului St. Martin și alături Parcul Villette, cel mai mare parc din Paris și acasă la Cité des Sciences et de la Musique. Continuați de-a lungul canalelor care duce la malurile Senei și la uimitorul Parc des Impressionistes din Rueil-Malmaison. Ziua se termină în Maisons Laffitte, la doar câțiva pași de castel, un exemplu fin de stil baroc francez construit pe malurile Mării Sena să găzduiască regele Ludovic al XIV-lea.

Ziua 3: Maisons Laffitte - Gisors (47km, + 230 / -190m o 75 Km, + 310 / -270m)

Ziua ta începe în umbra de stejari și faguri în timp ce te plimbi prin pădurea St. Germain-en-Laye și în Valea Oise. Cu peisajele sale vibrante, această vale a fost o sursă de inspirație pentru mulți impresionisti pictori printre care Daumier, Pissarro, Cézanne și Van Gogh (Wheatfield with Crows). Continuați în Parcul natural regional Vexin Français, o zonă bogată în istorie, natură și arhitectură. Continuați să vă conectați cu râul Epte, afluent către Sena, și apoi treceți în Normandia și orașul Gisors, destinația zilei. Acest vechi oraș medieval este răpit în misterul și legenda Cavalerilor Templieri. Puteți alege să parcurgeți întreaga distanță sau să luați un tren de la Chars la Gisors pentru a scurta etapa și ciclul doar 47 km / 29 mi (+ 230 / -190m).

Ziua 4: Gisors - Forges-les-Eaux (60 km), 410 / -340m

Dimineața continuați călătoria prin ruralul bogat și satele pitorești din Valea Epte. Vezi frumoasă abatie din Saint-Germer-de-fly, oprește-te la prânz într-un sat tipic francez, răcește-te în timp ce îți înfige degetele de la picioare apele de izvor curat naturale ale Haussezului. Forges-les-Eaux istoric este destinația ta.

Ziua 5: Forges-les-Eaux - Dieppe (50 km / 31 mi, + 50 / -190m) + feribot spre Newhaven

Un traseu pentru biciclete pe șine convertit-pe-traseu este ruta dvs. fără stres către Dieppe. Peisajul de-a lungul acestei etape de 48 km este punctat cu ferme înfloritoare și castele. Castele, cum ar fi Mesnières-en-Bray și Arques-la-Bataille, servesc ca un memento al bogatei istorii a Franței. De-a lungul drumului pe care îl parcurgem din Neufchatel-en-Bray, renumit pentru acest lucru nume brânză moale. Încercați o probă și auziți legenda romantică a ambalajului său în formă de inimă. Odata in Dieppe, parcați-vă bicicleta, jucați-vă pe plajă și savurați stridii locale înainte de a urca pe feribot pentru a traversa Canal spre Newhaven Anglia.

Ziua 6: Newhaven - Crawley (62 km / 39 mi, + 550 / -480m)

Prima ta zi în Anglia începe cu o plimbare de-a lungul portului Newhaven spre stâncile uimitoare din sud Downs. Un pic de alpinism vă duce la vederi uluitoare în timp ce mergeți de-a lungul vârfului înainte de a coborî înapoi jos pe o potecă pe litoral. Timp de 10 km, bucurați-vă de un traseu pitoresc cu stânci imaculate pe o parte și Canalul Englez, La Manche, pe de altă parte. În curând ajungem în Brighton, o destinație plină de viață populară pentru digul său atracții, cafenele și orașul vechi fermecător. Apoi, ne îndreptăm spre interior prin dealurile rulante ale lui Devil's Dyke, o valea legendară din județul Sussex despre care se spune că a fost săpată de Diavol. Continuăm în zilele noastre destinație, Crawley. Petreceți seara plimbându-se pe străzile pietruite, vizitând catedrala sau amestecând cu localnicii de la cârciumă.

Ziua 7: Crawley - Londra (67 km / 42 mi, + 290 / -340m)

Ultima zi de ciclism marchează întoarcerea la viața urbană, deși reintrarea este treptată. Începe ziua în engleză rural care trece prin județul Surrey și în suburbiile Londrei. Traseul traversează parcurile orașului plini de alergători, bicicliști și plimbători de câini în timp ce ne îndreptăm spre centrul orașului. Conectați-vă cu râul Rătăcire care duce spre râul Thames și pe inima Londrei. Ajungeti la renumitul Abatia Westminster, destinația finală a acestei călătorii uimitoare. Întoarcere cu bicicleta în intervalul 18:00.

Ziua 8: după micul dejun se încheie turul.

Pretul include:

- cazare 7 nopți în cameră dublă cu baie privată;

- 7 mic dejunuri,

- transfer bagaje de la hotel la hotel (1 buc. / persoană, 20 kg maxim);

- Serviciu de asistență Plus;

- Feribotul Dieppe / Newhaven (loc pe punte, bicicleta inclus);

- Piese GPS;

- Aplicația Verde Natura pentru traseul de parcurs;

- informații pre-tur în engleză / germană / franceză; un ghid care va face instructajul

- suport mobil pe cameră.

APP VERDE NATURA (MYEASYROUTE): împreună cu voucherele, clienții vor primi un cod pe care să îl descarce smartphone harta și itinerariul turistic, cu puncte de interes, servicii și poziție GPS. Aplicația oferă piste GPS pentru a fi utilizate offline. Cartea rutieră de hârtie este disponibilă cu un supliment de +15 € (pentru a fi rezervat în avans / furnizat pe loc trebuie comandata inca de la inscrierea in program).

Pretul nu include:

- bilete transport si transferuri din Romania la Paris / de la Londra catre Romania;

- prânzuri, mese, băuturi;

- impozit local, taxe turistice;

- taxe de intrare;

- închiriere de biciclete;

- bilete de transport public, carte de drum tipărită, suplimente și tot ceea ce nu este inclus.

LISTA HOTELURILOR:

Călătorii noștrii vor fi în mod normal cazați în următoarele hoteluri; în cazul în care este nevoie de o schimbare, vă vom informa pe dvs. atunci când confirmați rezervarea (lista este oricum supusă posibilelor modificări).

1. Hotel Pullman Paris Bercy 4 *

2. Hotel Ibis Maisons Laffitte 3 *

3. Hotel Moderne Gisors 2 * sup

4. Hotel le Continental Forges-les-Eaux 3 *

5. Premier Inn Newhaven 3 *

6. Arora International Gatwick Crawley 4 *

7. Pullman London ST Pancras 4 *

Nopți suplimentare cazare standard

- Nopți suplimentare în Paris dbl B&B htl 4 * +93 €, - de persoană (valabil doar vineri și sâmbăta - alte zile la cerere)

- Nopți suplimentare în Paris sgl B&B htl 4 * +180 €, - de persoană (valabil doar vineri și sâmbăta - alte zile la cerere)

- Nopți suplimentare în Londra dbl B&B htl 4 * +130 €, - de persoană (valabil doar duminica - alte zile la cerere)

- Nopți suplimentare în Londra sgl B&B htl 4 * +240 €, - de persoană (valabil doar duminica - alte zile la cerere)

- Nopți suplimentare în Londra dbl B&B htl 4 * +140 €, - de persoană (valabil doar luni / marți - alte zile la cerere)

- Nopți suplimentare în Londra sgl B&B htl 4 * +268 €, - de persoană (valabil doar luni / marți - alte zile la cerere)

- Nopți suplimentare sunt la cerere; prețul se poate modifica în funcție de perioadele corecte sau evenimentele locale (în acest caz vă vom informa în avans).

Pret 2021 pentru persoana €

- Preț individual de bază: 859 €

- Preț individual al 3-lea adult cazat in camera Tripla (mai mare de 16 ani) *: 1085 €

- Preț individual un copil intre 13-15 ani, cazat in camera tripla in Franta si la Londra: sgl + dbl: 839 €

- Supliment cameră single: +490 €

- Supliment închiriere biciclete: +95 €

- Supliment E-bike: +220 €

- Asigurare bicicleta pentru daune și furt: +25 €

- Asigurare E-Bike acoperire pentru daune și furt: +50 €

- Închiriere cască: +15 €

- Hărți pentru traseu tipărite: +15 €

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta