Tur cu bicicleta de la Pisa la Florenta

*de la 595 euro pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Este posibil ca Leonardo da Vinci să fi spus „ciclul orașului meu natal și verifică descoperirile mele”. Acest tur flexibil face exact asta, pe măsură ce îți alegi provocarea în fiecare zi. Pedalați prin peisajul esențial toscan de podgorii și livezi de măslini până la Pisa, cu Turnul aplecat de renume mondial, apoi spre fermecătorul oraș Lucca, unde vă veți ridica pe zidurile impresionante ale orașului. Continuați pe drumurile țării către Vinci, locul de naștere al lui Leonardo și vizitați două muzee pentru a obține o perspectivă asupra vieții și a minții acestui geniu. În cele din urmă, vizitați Florența leagăn al Renașterii. Aceasta este o descoperire miraculoasă a Toscanei de Nord. Plimbările urmează mai ales drumurile de țară asfaltate și drumurile secundare. Există câteva trasee pentru biciclete și drumuri de murdărie în jurul Pisa și Lucca. În apropierea orașelor mai mari, drumurile sunt mai aglomerate.

ITINERAR:

Ziua 1: Ajunși în Pisa

Ajungeti la hotelul dvs. din Pisa si faceti o plimbare linistita si relaxanta pe strazile inguste ale acestui oras fermecator. Lăsați-vă la un pahar de vin local Chianti și savurați uimitorul ulei de măsline produs în podgoriile regiunii. Înainte de a-l numi noaptea, treceți pe capelele și casele pastelate care aliniază malurile râului Arno.

Ziua 2: Plimbare de la Pisa la Lucca (24 km, 32,5 km)

Plimbarea de astăzi este foarte pitorească și aproape plată. Traseul urmează râul Serchio și după 25 de kilometri ajungeți în fermecătorul oraș Lucca. Aveți timp suficient pentru a vizita orașul și a explora grădinile sale splendide, clopotnița maiestuoasă și impresionanta Piazza Anfiteatro, un amfiteatru roman din secolul al II-lea. Nu pierdeți o plimbare de-a lungul pereților cu căptușeala din perimetrul său.

Provocare: 2/3 ore, 24 / 32,5 km, 300 / 330m ascensiune, 295 / 320m coborare

Ziua 3: Plimbare de la Lucca la Vinci trecând zonele umede Fucecchio (29 km, 54 km)

Parcurgeți Altopascio și fascinanta rezervație naturală Padule din Fucecchio, cea mai mare zonă umedă interioară din Europa. Încântați-vă de verdeața încântătoare, care cuprinde și poate veți observa câteva păsări migratoare care se bucură de o binemeritată odihnă în drumul lor spre sud. Simțind întinerire, mergi pe Vinci, unde s-a născut celebrul inventator / artiști Leonardo da Vinci.

Provocare: 3/4 ore, 29/54 km, ascensiune 250 / 270m, coborâre 250 / 270m

Ziua 4: scurtă întoarcere Vinci și tren cu trenul la Florența (8 km, 15 km)

Obțineți o perspectivă asupra geniului lui Leonardo da Vinci în timp ce explorați locul său de naștere și două muzee remarcabile despre el. Amass intuiție prin vizualizarea proiectelor sale originale și invenții. Când sunteți gata, lăsați bicicleta la unitatea de cazare din Vinci și faceți un transfer direct la Empoli pentru a urca la un tren local spre Florența, pentru o noapte în bijuteria Renașterii.

Provocare: 1 / 2,5 ore, 8/15 km, urcare 175 / 450m, coborâre 175 / 450m

Ziua 5: Arrivederci Florența!

Călătoria și serviciile noastre se încheie după micul dejun, cu excepția cazului în care ați rezervat un transfer la aeroport sau alte servicii suplimentare.

Pretul include:

- 4 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

- 4 Mic dejunuri

- Livrare de biciclete la San Giuliano Terme (Pisa), asigurare de furt și colectare de la Vinci

- Transfer de bagaje în ZIUA 2 și ZIUA 3

- Transfer privat (+ bagaje) de la Vinci la gara Empoli în ziua 4

- Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

- Asistență telefonică 24/7

Pretul nu include:

- Asigurare de calatorie

- Impozite turistice

- Călătorie spre San Giuliano Terme (Pisa) și din Florența

- Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

- Prânzuri și Cine

- Băuturi și gustări

- Echipament personal

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta