Excursie de la Sintra la Cascais

*de la 578 euro pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

ITINERAR:

Ziua 1: Sosire în Sintra

Prima dvs. cazare când ajungeți la Sintra este o afacere de administrare a familiei chiar în afara centrului orașului Sintra, care are o terasă liniștită, cu vederi splendide asupra orașului și dealurilor și este situată convenabil vizavi de gară și cu câteva restaurante în apropiere.

Ziua 2: Palatele Sintra (9 km)

Tur turistic care cuprinde cele mai importante trei monumente din Sintra: Castelo de Mouro, Palacio da Pena și Palacio Nacional. Începeți cu o ascensiune abruptă spre castelul maur și palatul de vis colorat al regelui Ferdinand, urmat de o plimbare pe întinsul teren al palatului și în final o coborâre abruptă prin Vila Sasseti spre centrul orașului Sintra, unde se află Palatul Național.

Provocare: 9 km, 4,5 ore, 475 m ascensiune / coborâre

Ziua 3: De la Convento dos Capuchos la Azoia (11,5 km)

Astăzi lăsați mulțimile în urmă cu un transfer la Convento dos Capuchos, un exemplu clasic de mănăstire austeră a franciscanului din secolul al XVI-lea, pe care îl puteți vizita înainte de a porni. Traseul dvs. de mers vă conduce prin păduri mistice mediteraneene, pe lângă menhirsele dealurilor și pe altarul dedicat Fecioarei Maria din Peninha. Apoi cobori în Azoia și primești autobuzul înapoi spre Sintra.

Provocare: 11,5 km, 5 ore, 425m ascensiune, coborâre 500m

Ziua 4: Conacul Sintra (4,5 km / 7 km)

În secolele XIX și începutul secolului XX, în Sintra s-a simțit puternic un vânt romantic prin Europa. În câțiva kilometri pătrați veți găsi palate și conace extravagante construite de nobili și negustori înstăriți, majoritatea fiind încă ocupați sau folosiți ca hoteluri de lux.

Provocare: 4,5 km sau 7 km, 2 sau 3 ore + timp folosit pentru vizitarea palatelor din interior

Ziua 5: Sintra - Praia Grande (15 km)

Astăzi, lăsați bogăția și romantismul Sintra în timp ce mergeți spre nord prin câmpuri, podgorii și păduri de pin spre coasta accidentată. În frumoasa localitate pescărească din Azenha do Mar, ridicați GR-11 și urmați-l spre sud până la hotelul din 1970 de pe „Praia Grande” din Arribas, cu imensul său bazin de apă sărată.

Provocare: 15 km, 4,5-5 ore, 225 m ascensiune, 485 m coborare

Ziua 6: Traseu circular Praia Grande (11,3 sau 12,6 km)

De la Hotel Arribas faceți o potecă de mers pe distanță lungă, GR-11 „Costa Atlantica”, mergând spre sud pe traseele pescarilor pentru a ajunge în satul Ulgueira. Vederi frumoase asupra Cabo de Roca - punctul cel mai vestic al continentului european - și plajă cu nisip frumos pe parcurs. După o băutură sau înghețată la Casa Doña Maria din Ulgeira vă întoarceți la Praia Grande printr-un alt traseu care trece prin satul autentic Almoçageme.

Provocare: 11,3 sau 12,6 km, 4,5-5 ore, 500 sau 575 m ascensiune / coborâre

Ziua 7: Azoia - Guincho (- Cascais) (8 sau 17,5 km)

Ultima zi de mers pe jos începe cu un transfer în Azoia, unde ridici GR-11 și îl urmezi de-a lungul coastei până la fortăreața din Fortaleza de Guincho din secolul al XVII-lea, acum un hotel de lux cu vedere la Praia do Guincho. Puteți să vă opriți parțial (după 8 km și aproximativ 2,5 până la 3 ore de mers) și să luați autobuzul direct spre Cascais sau să mergeți pe jos încă 9,5 km până la hotel (poteca dintre drum și plajă)

Provocare: 8 sau 17,5 km, 3 sau 5 ore, urcare 175 sau 275 m, coborâre 375 sau 475 m

Ziua 8: Sfârșitul programului

După micul dejun, călătoriți înapoi la Lisabona cu transportul public (o oră) sau transfer privat.

Pretul include:

- cazare pentru 7 nopți

- toate micul dejun (tip bufet)

- transport bagaje în zilele 5 și 7

- transferuri conform programului

- descrieri detaliate ale rutei în limba engleză

- hărți detaliate S-cape ale plimbărilor, inclusiv trasee GPS și puncte de cale

- Asistență 24 de ore prin telefon

Pretul nu include:

- zboruri

- prânzuri și mese

- asigurare de calatorie

- taxa de turism

- cheltuieli personale precum băuturi, apeluri telefonice, transferuri suplimentare, sfaturi etc.

- orice elemente care nu sunt menționate în mod special în program

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta