Tur cu bicicleta in Sudul Italiei - Lecce

*de la 800 euro pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Plimbările sunt în mare parte de-a lungul benzilor de țară asfaltate și a drumurilor secundare cu puțin trafic, însă uneori trebuie să călătoriți pe drumuri mai mari traficate atunci când vă apropiați și călăriți în orașele mai mari.Plimbările sunt în mare parte de-a lungul benzilor de țară asfaltate și a drumurilor secundare cu puțin trafic, însă uneori trebuie să călătoriți pe drumuri mai mari traficate atunci când vă apropiați și călăriți în orașele mai mari.

ITINERAR:

Ziua 1: Ajunși în Lecce, în Apulia

Ajungeți la capodopera barocă din sudul Italiei: Lecce are un centru istoric minunat (centro storico), unde puteți petrece cu ușurință o zi explorând ușile sale pitorești și descoperind comoara sa: arhitectura și bisericile baroce. Acest oraș minunat vă va fermeca cu țara sa atractivă, litoralul și orașele mici din apropiere.

Ziua 2: Plimbare de la Lecce la Gallipoli (49 km)

Călătoria de astăzi ești tu și natura. Pedalează pe câmpul plat, un măslin ocazional, păduri de pini și dune de nisip. Morfemarea naturală a peisajului este spectaculoasă, mai ales că această zonă este foarte locuită. Treceți de turnurile antice de ceasuri de pe litoral când vă apropiați de orașul medieval de pescuit Gallipoli, izbucnit de viață.

Provocare: 4.5 ore, 49 km, 200m ascensiune, 140m coborare

Ziua 3: De la Gallipoli la S. M. di Leuca (51 km)

Un drum de coastă te duce în cel mai sudic punct al Puglia, care împarte Mările Ionice și Adriatice. Dar mai întâi, înotați-vă în apele turcoaz din paradis, pe plaja Torre del Pizzo și culcați-vă pe nisipurile albe fine. Apoi continuați spre sud până la Santa Maria di Leuca, un sat magnific de plaje fantastice și conace pline de sălbăticie, sălbatice, pline de culoare.

Provocare: 4,5 ore, 51 km, 200m ascensiune, 170m coborare

Ziua 4: De la Santa Maria di Leuca la Otranto (51,5 km)

Revelați-vă în briza mării în timp ce mergeți pe traseul costier ridicat, îndreptându-vă drumul de-a lungul coamelor blânde și ondulate ale stâncilor. Vederile fenomenale te vor face să te simți parte a unei caracteristici speciale pentru ciclismul National Geographic. Opriți-vă pentru a vedea o peșteră spectaculoasă, Grotta Zinzulusa, și apoi mai departe spre Otranto, un oraș port greco-roman, frecventat de comercianți și căutători de emoții.

Provocare: 3 ore, 51,5 km, 520 m ascensiune, 530 m coborare

Ziua 5: De la Otranto la Lecce (52,5 km)

Astăzi vizitați Lacurile Alimini care se desfășoară paralel cu marea. Parcurgeți-vă în mediul rural Salento grecesc, unde urmele fostelor colonii sunt încă prezente în dialect, bucătărie și stil luminos de arhitectură. Albii strălucesc împotriva albastrului euforic al mării. Ajunși în Lecce, un oraș strălucit, plin de palate minunate și o comoară care te va fascina.

Provocare: 4,5 ore, 52,5 km, ascensiune 120 m, coborâre 90 m

Ziua 6: Arrivederci Lecce!

Călătoria și serviciile noastre se termină după micul dejun. Este posibil să fi rezervat nopți suplimentare în Lecce sau un transfer la aeroport.

Pretul include:

- 5 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

- 5 Mic dejunuri

- Transfer de bagaje ZIUA 2 - ZIUA 5

- Livrare de biciclete la Lecce, asigurare de furt și colectare de la Lecce

- Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

- Asistență telefonică 24/7

Pretul nu include:

- Asigurare de calatorie

- Impozite turistice pentru oraș

- Închirieri biciclete

- Călătoriți la Lecce și înapoi la aeroport

- Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

- Prânzuri și Cine

- Băuturi și gustări

- Echipament personal

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta