Tur bicicleta in Toscana, Italia

*de la 1484 euro pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Veți petrece 3 zile în partea de sud a Sienei, trecând prin zona Cretes Senesi, unde peisajele vă vor fura privirea la fiecare pas. Veți fi cazat în Rapolano Terme, o zonă cu izvoare termale din mijlocul Cretei. Frumusețea acestui ținut nu este numai peisajul, ci și natura și istoria sa: dealuri căptușite cu chiparos, podgorii, măslini, sate medievale și situri istorice, toate acestea zugravesc peisajul unui sejur de neuitat. Începând cu Rapolano veți descoperi pe rând Pienza, San Quirico, Cortona, zona Chianti și Siena.

ITINERAR:

Ziua 1 - Ne vom întâlni în hotelul DUE MARI & Benessere AQVADEI din Rapolano Terme.

După pregatirea bicicletelor și prezentarea traseului vom face un „test drive” în jurul Rapolano Terme.

Înainte de a lua cina în restaurantul hotelului vă puteți relaxa în zona SPA.

Ziua 2 - plimbare spre Pienza prin Cretes Senesi și prin San Quirico d'orcia. Vei trece prin Parco naturale della Val d'orcia, un site Unesco, pentru a ajunge în orașul Pienza, unde puteți să vă opriți pentru degustarea delicioasei brânze "pecorino" sau a unei înghețate organice minunate. De aici veți merge înapoi spre Rapolano Terme pe un drum secundar la fel de uimitor.

Distanța totală: lungă 90 km / scurt 45 km

Ziua 3 - Astăzi mergeți la Cortona. Traseul este în mare parte plat până la poalele dealului, de acolo veți avea 4,5 km de urcat pentru a ajunge în orașul medieval Cortona, făcut faimos de către Frances Mayes în cel mai bine vândut roman al său "Sub Soarele Tuscan". Faceți un popas pentru a admira piața și arhitectura renascentistă din Cortona și pregătiți-vă să vă bucurați de coborârea până la orașul medieval Lucignano și apoi întoarcerea la Rapolano Terme.

Distanța totală: aproximativ 100 km / scurt 50 km

Ziua 4 - Veți petrece ultima zi prin cele mai renumite orașe și podgorii din Chianti - Castelnuovo Berardenga, Castellina in Chianti, Gaiole in Chianti și, în cele din urmă, veți ajunge la Siena. Veți avea timp să vizitați orașul de artă medieval Siena, Piazza del Campo, Torre del Mangia și faimosul Duomo. Întorși la Rapolano Terme vă puteți relaxa în zona SPA a hotelului.

Distanța totală: aproximativ 110 km / scurt 50 km

Ziua 5 - Mic dejun și sfârșitul turului de ciclism: Arrivederci!

Pretul include:

- 4 nopti cazare, loc in camera dubla

- 4 x mic dejun, 1x pranz, 2 x cina

- transfer minibus de la începutul și sfârșitul turului dvs. la Toscana

Pretul nu include:

- transport

- bicicleta

- asigurare storno si medicala (aprox. 80/90 Ron/pers)

- excursii optionale (se pot rezerva la cerere contra cost)

- taxe turistice locale (sunt obligatorii, se achita de catre turist la fata locului si pot fi de cativa euro/pers./sejur)

Bootstrap Image Preview

Cere o oferta