Tur cu bicicleta Toulouse - Carcassonne sau Dordogne

*de la 460 euro/pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Lasati ruta canalului sa va ghideze in timp ce va prezinta istoria sa impanzita de cuceriri, plimbari cu barca, plimbari prin soare. "Canalul du Midi" va ofera toate comorile sale arhitecturale si culturale: structuri incredibile, vestigii din Chatar... Aveti de asemenea oportunitatea de a vedea numeroase case-barci si locuitorii sai in regiunea "artei traite". Podgorii, peisaje rurale, pini si maslini va vor completa sederea.

ITINERAR:

Ziua 1: Sosirea in Toulouse

Oras al mostenirilor marete, faceti-va timp sa vizitati toate atractiile din trecutul sau bogat: biserica St Sernin, care este cea mai mare biserica Romana din lume, centrul "Capitole" etc... tineti-va ochii deschisi si admirati toate detaliile arhitecturale.

Ziua 2: Toulouse - Castelnaudary/ 60 de km

"Orasul Roz" faimos pentru cosntructiile sale din caramida, deschide usile "Canalului du Midi". Apoi veti incepe stagiul trecand prin regiunea "Lauragais" cu numeroasele sale ferme unde ratele si gastele se bucura de o viata linistita, inotand si deranjandu-i pe biciclisti de-a lungul canalului. Aici este o regiune a bunului trai si a gastronomiei! Apoi, Castelnaudary, faimos pentru "Cassoulet", va va intampina si invita sa incercati bucataria locala.

Ziua 3: Castelnaudary - Carcassonne/ 43 de km

In inima regiunii Chatar, descoperiti urmele cruciadelor de-a lungul drumului, care va va ghida catre Carcassonne si impresionantul sau oras medieval. Clasificat drept o mostenire a lumii de UNESCO, puteti admira una dintre cele mai frumoase fortificatii din Europa.

Ziua 4: Excurise in podgorii si Castelele din Cathar/ 45 de km

In directia Muntilor Negrii, indepartati-va de canal, si indreptati-va catre inima regiunii Cathar. Plimbarea va va duce prin podgorii unde veti avea multe posibilitati de a incerca vinurile locale.

Plecarea la sfarsitul stagiului.

Posibilitatea de a avea o nopate in plus in Cracassonne.

Eventuale suplimente / costuri pentru:

- cazare in camera single +575 euro

- supliment demipensiune +420 euro

- noapte extra la Toulouse / Carcassonne (cu mic dejun) +155 de euro

- supliment de calatorie "solo" +140 euro

- inchirieri de biciclete si echipamente

- (se vor comunica tarifele in momentul rezervarii, acestea variind intre 105 euro / 5 zile / echipament classic bike si 160 euro / 5 zile / echipament e-bike, cu toate optiunile existente pentru sejurul solicitat, acestea variind in functie de sezon si facilitati extra oferite + diferite costuri pentru intrari la obiective turistice, in cazul in care se vor dori si se vor solicita).

Pretul include:

- 3 nopti cazare cu mic dejun in camera dubla standard

- transfer bagaj pe durata sejurului bike

- un dosar pe camera care include harti colorate, directiile detaliate in franceza / engleza / germana si brosuri turistice

- taxe de oras

- suport telefonic 7 zile pe saptamana

Pretul nu include:

- transferul de la aeroport la destinatie si retur

- cine si pranzuri

- bilete de intrare la atractii turistice

- inchiriere de biciclete

Bootstrap Image Preview

Cere o oferta