Inima Verde a Olandei

Utrecht

*de la 540 euro pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Inima Verde este o zonă rurală înconjurată de marile orașe Amsterdam, Rotterdam, Haga și Utrecht. Ceea ce a salvat-o au fost zona umedă și mlaștinile: teren de construcție sărac! În schimb, bogățiile erau folosite pentru recoltarea turbei. Astăzi, aici este locul unde veți găsi cartea Olanda a vechilor: pajiști cu turbă slabă cu vite pascante; vaste poldere sub cer frumos; lacuri, pâraie și râuri; și satele frumoase cu ferme monumentale. Vă veți opri, de asemenea, într-o serie de orașe atractive, inclusiv „orașul brânzei” Gouda. Desigur, vacanța dvs. cu bicicleta nu ar fi completă fără o vizită în Amsterdam uimitor! Terenul din acest tur cu bicicleta este plat până la capăt. Ca în toate excursiile noastre cu bicicleta fără griji, oferim transport de bagaje și cazare excelentă.

ITINERAR:

Ziua 1: Sosire la Utrecht

Sosire în Utrecht

Ziua 2: Utrecht - Amsterdam (63 km)

Vei merge pe Amsterdam pe malurile minunatului mic râu Vecht. Caracteristice pentru această zonă sunt numeroasele case impunătoare și pavilioane de grădină construite de buni comercianți din Amsterdam în secolele XVII și XVIII. La sfârșitul zilei, Amsterdam vă întâmpină cu 165 de canale romantice din interiorul orașului, 1281 de poduri și peste 600.000 de biciclete. Amsterdam este un oraș pentru explorare. Există atât de multe de văzut și de făcut, fie că îți place arta, cultura, o seară sau pur și simplu te uiți în jur și te ocupi de spiritul orașului. Un tur cu barca canal vă oferă o privire mai bună la casele minunate ale canalului.

Ziua 3: Amsterdam - Gouda (80 km)

Astăzi este ziua în care traversați Inima Verde rurală. Pe drum, veți întâlni orașe și sate vechi olandeze caracteristice. În timp ce vă rătăciți prin Gouda la sfârșitul zilei, nu ratați primăria gotică (1450); Casa de cântărire (1667); canalele romantice din interiorul orașului și vitraliile din Biserica Sf. Ioan. Dacă este posibil, planificați-vă călătoria astfel încât să puteți asista la tradiționala piață de brânză de joi dimineața la începutul zilei 4. Gouda este de asemenea faimos pentru a face lumânări și vafe de sirop (încercați una fierbinte!).

Cei 80 de km ar mai dura până atunci, puteți împărți această zi rezervând o noapte suplimentară în Woerden. (30 km și 49 km)

Ziua 4: Gouda - Utrecht (67 km)

Peisajul râurilor, polderelor, lacurilor, pădurilor, parcurilor și crenilor mlăștinoase face o călătorie minunată cu bicicleta. Pe parcurs veți vedea case impunătoare și castele. Centrul plin de viață al marelui oraș Utrecht vă va atrage către canalele sale interioare pașnice și pe debarcaderile caracteristice, unice pentru Utrecht. Explorați frumosul Cartier al Muzeului sau mergeți pe ferestre la cumpărături pe unele dintre cele mai liniștite străzi comerciale.

Ziua 5: Întoarcerea acasă

După micul dejun în hotelul dvs., vă veți întoarce acasă.

Pretul include:

- 4 nopți în hoteluri de 3 * / 4 *, cu băi proprii

- Toate mic dejunurile (demipensiune opțional)

- Transport de bagaje la următorul dvs. hotel

- Harta, informațiile turistice și descrierea rutelor în engleză

- Impozite turistice

- Serviciu-linie directă (de asemenea, la sfârșit de săptămână)

Pretul nu include:

- Transport spre / dinspre Utrecht

- Biletele de feribot

- GPS

Bootstrap Image Preview

Cere o oferta