Tur cu bicicleta Valea Loarei

*de la 590 euro/pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

O excursie speciala pentru biciclistii incepatori... sau cei mai tineri! Urmati faimoasele trasee de ciclism "Loire a Velo" cu tururi scurte si usoare, folosind piste de ciclism sau drumuri fara trafic greu.

Descoperiti valea regala de la Beaugency pana la Amboise, unde va asteapta mii de comori: patrimoniul istoric, numeroase castele, peisaje minunate si delicatese regionale de gastronomie...

ITINERAR:

Ziua 1: Sosirea in Beaugency

Pe malurile raului Loire, inca eclipsat de temnita impunatore a secolului al XI-lea, Beaugency a pastrat farmecul unui mic oras medieval.

Ziua a 2-a: Beaugency - St Dyé sur Loire | 19 km

Urmati traseele de ciclism "Loire a Vélo" spre Saint-Dyé-sur-Loire, fostul port Chambord. Treceti prin impresionanta padure Chambord pentru a va alatura pretiosului Chateau de Chambord, o adevarata capodopera franceza renascentista, cu mai mult de 440 de camere, construita in timpul domniei lui Francisc I.

Ziua 3: St Dyé sur Loire - Blois | 25 km

Mergeti spre Blois, oras cu un castel impresionant, ce ofera o imagine de ansamblu a evolutiei arhitecturii franceze din Evul Mediu pana in secolul al XVII-lea.

Ziua 4: Blois - Chaumont Sur Loire (sau Mosnes) 20 km (sau 30 km)

Urmati traseele rurale pana cand castelul Chaumont rasare pe malul raului Loire. In parcul sau, are loc in fiecare an Festivalul gradinilor, unde veti putea admira diferite interpretari de compozitie ale gradinilor artistice pe baza unei teme comune.

Ziua 5: Chaumont Sur Loire (sau Mosnes) - Amboise | 23 km (sau 13 km)

De-a lungul raului Loire si prin vii, mergeti la Amboise si la castelul sau regal din secolul 15-16. Cateva strazi mai departe, este ultima casa a lui Leonardo Da Vinci: conacul "Clos Lucé"

Ziua 6: Plecare dupa micul dejun

Eventuale suplimente / costuri pentru:

- cazare in camera single +575 euro

- supliment demipensiune +420 euro

- noapte extra la Beaugency / Amboise (cu mic dejun) +155 de euro

- supliment de calatorie "solo" +140 euro

- inchirieri de biciclete si echipamente

- (se vor comunica tarifele in momentul rezervarii, acestea variind intre 105 euro / 5 zile / echipament classic bike si 160 euro / 5 zile / echipament e-bike, cu toate optiunile existente pentru sejurul solicitat, acestea variind in functie de sezon si facilitati extra oferite + diferite costuri pentru intrari la obiective turistice, in cazul in care se vor dori si se vor solicita).

Pretul include:

- 5 nopti cazare cu mic dejun in camera dubla standard

- transfer bagaj pe durata sejurului bike

- un dosar pe camera care include harti colorate, directiile detaliate in franceza / engleza / germana si brosuri turistice

- taxe de oras

- suport telefonic 7 zile pe saptamana

Pretul nu include:

- transferul de la aeroport la destinatie si retur

- cine si pranzuri

- bilete de intrare la atractii turistice

- inchiriere de biciclete

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta