Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Plimbare cu bicicleta pe Dunare

Viena - Budapesta

*de la 650 euro pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

O plimbare cu bicicleta excelentă de la Viena la Budapesta, cu bicicleta pe cea mai renumită pistă ciclistică din Europa !. În această călătorie parcurgeți 336 km pe parcursul a 6 zile, în medie 56 km pe zi. Terenul este aproape complet plat. 95% din traseu este pe drum asfaltat și 5% pe trasee cu pietriș. Am evaluat traseul la fel de ușor. Trasee de ciclism care parcurg câmpii inundate, pădurile și urmează fluviul Dunărea pentru a vizita trei orașe capitale. Peisaje naturale frumoase, artă și monumente de-a lungul drumului, drumuri liniștite pentru a merge cu bicicleta. O călătorie ușoară, dar foarte plăcută!

ITINERAR:

Ziua 1: Sosire la Viena

Dupa ce va cazati la hotel mergeti in centru unde va veti bucura de privelistea minunata din fata Catedralei Sfantului Stefan si gustati o felie de Sachertorte.

Ziua 2: Viena spre Bratislava (68 km)

Primirea bicicletelor direct la hotel. Incepeti din Vienei, dar nu peste mult timp veti ajuge in parcul national "Donauauen". Treceti de Schönau si castelul Orth si indreptati-va spre castelul Habsburgic din Eckartsau. Se recomanda si o vizita a castelului Hof (un castel magnific care a fost construit la cererea imparatesei austriece Maria Tereza, parcul sau impresionant (65.000 m²) si monumentele arhitecturale superbe merita cu siguranta o vizita. Via Hainburg spre Bratislava.

Ziua 3: Bratislava la Mosonmagyaróvar (45 km)

Timp liber pentru a face o vizita in Bratislava; parasiti capitala Slovaciei in timp ce faceti o plimbare cu bicicleta pe un traseu frumos de ciclism. Continuati cu bicicleta si curand treceti de granita slovaco-maghiara, langa Kunovŏ; prin Dunasziget (in trecut satul a fost situat pe o insula in mijlocul Dunarii), si ajungeti in micul oras Mosonmagyaróvar.

Ziua 4: De la Mosonmagyaróvar la Györ (45 km)

Excursie cu bicicleta la castelul Hedervar si, mai departe, de-a lungul Dunarii pana la Györ, "metropola" vest-ungara. Vizitarea obiectivelor turistice individuale in Györ.

Ziua 5: De la Györ la Komarno (64 km)

Mergeti pe un drum de tara pana la granita, la Medvedov, si de aici catre orasul baroc Cicov si mai departe prin Zlatna spre orasul slovako-maghiar Komarno / Komarom.

Ziua 6: De la Komarno la Visegrad (69 km)

Peste pod, inapoi spre partea slovaca a orasului; trecand prin fortificatia romana Kelemantia si satele de ferme, unde timpul pare sa se opreasca in loc, ajungeti la Moča si la satele gemene Stúrovo / Esztergom. Mergeti de-a lungul renumitului pod Gisela care duce spre Esztergom (posibilitatea de a vizita catedrala / este gratuit), mai departe de-a lungul malului drept al Dunarii pana la satul Bùbantvölgy, urmand din nou traseul de ciclism pentru aprox. 4,5 km. Pedalati pe malul stang al Dunarii pana la Nagymaros, unde va asteapta un feribot (care trebuie platita direct la statie, aproximativ 2,70 euro/pers) catre Visegrad.

Ziua 7: De la Visegrad la Budapesta (45 km)

Tur de ciclism pe insula Szentendre. Continuati din nou turul cu feribotul spre Szentendre-City (aproximativ 20 km inainte de Budapesta). Vizitarea individuala a obiectivelor; cu bicicleta spre centrul orasului Budapesta.

Ziua 8: Plecare din Budapesta

Pretul include:

- 7 nopți de cazare

- 7 mic dejunuri

- Taxa de turism

- Transfer de bagaje

- Asistență telefonică 24/7 (personal de limbă engleză)

Pretul nu include:

- Impozitele pentru turism

- Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

- Asigurare travel/storno (aprox. 80-90 lei/pers)

- Prânzuri și mese nespecizate în itinerariu

- Cheltuieli personale, precum băuturi, apeluri telefonice, transferuri suplimentare, etc

Bootstrap Image Preview

Cere o oferta