Tururi cu bicicleta

Pentru pasionati, bicicleta e mai mult decat un mijloc de deplasare: e chiar cel mai bun prieten! Iar o vacanta cu bicicleta este preferata lor. Stim asta si ti-am pregatit niste tururi spectaculoase care te invita sa descoperi, sa explorezi si sa te minunezi de frumusetile Europei. Alege un tur cu bicicleta de la Activ Tours si indragosteste-te de peisajele intalnite.

Vacantele active care includ tururi cu bicicleta si degustari de produse locale (vinuri/sampanie, whiskey, rom, branzeturi, ciocolata, produse ecologice si alte produse alimentare specifice regiunii) sunt vacante care au inceput sa cunoasca o cerere din ce in ce mai mare, deoarece majoritatea turistilor au inteles ca experientele intense creeaza o vacanta reusita si amintiri durabile.

Vacante Bike, cum ne mai place sa le numim, includ inchiriere de echipament, personal insotitor acolo unde este cazul sau este cerut, transport bagaje de la o locatie la alta, mese, cazari, asigurari medicale si travel storno, transport avion si transferuri aeroport - hotel - aeroport, asistenta locala.

Vacantele sunt complexe si complete, de aceea oferta finala se face conform cerintelor si necesitatilor fiecaruia dintre voi, pentru ca suntem flexibili si intelegem aceste nevoi, inclusiv un anumit buget alocat in care doriti sa va incadrati.

Tot ceea ce va putem spune este ca si noi le practicam, le iubim putem spune, pentru ca tururile cu bicileta te ajuta sa faci miscare, sa vezi locuri pe care nu le-ai vizita altfel, sa faci opriri in orasele minunate, sa gusti din preparate si sa cunosti obiceiurile locale, sa te imprietenesti cu oameni noi si sa vii acasa cu o multime de experiente imbucuratoare si variate. Bicicletele care se inchiriaza sunt de toate felurile, de la cele clasice pana la e-bike/bicicleta electrica si mountain-bike/bicicleta pentru teren accidentat, astfel incat sa acoperim cele mai diversificate optiuni de parcurs. Partenerii nostri locali, impreuna cu noi, suntem alaturi de voi 24 h/24, 7 zile din 7 si te ajutam sa ai cele mai frumoase amintiri din vacanta ta Bike.

Tururi cu bicicleta in Austria
Tururi cu bicicleta in Belgia
Tururi cu bicicleta in Corsica
Tururi cu bicicleta in Croatia
Tururi cu bicicleta in Franta
Tururi cu bicicleta in Germania
Tururi cu bicicleta in Grecia
Tururi cu bicicleta in Italia
Tururi cu bicicleta in Marea Britanie
Tururi cu bicicleta in Olanda
Tururi cu bicicleta in Portugalia
Tururi cu bicicleta in Spania
Tururi cu bicicleta in Suedia