KENYA: Safari Privat in Masai Mara + Plaja in Mombasa

Perioada: 02 – 13 iunie 2021

*de la 3550 euro/pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Masai Mara este una dintre cele mai renumite zone de conservare a faunei salbatice , cu o colectie bogata si variata de animale salbatice africane. Acest program de Safari de 4 zile ofera turistilor o experienta uimitoare in rezervatia principala din Masai Mara, cazare in lodges/camps de buna calitate si 6 reprize de safari. Sejurul continua cu zile de relaxare la un resort All Inclusive pe plaja cu nisip fin din Mombasa.

La cerere, aceasta vacanta se poate organiza si in alta perioada. Minim 2 persoane.

ITINERAR:

ZIUA 1: Bucuresti – Nairobi

Transport avion Bucuresti – Nairobi cu o escala. Transfer si cazare la hotelul din Nairobi.

ZIUA 2: Nairobi

Timp liber la dispozitie in Nairobi.

ZIUA 3: Nairobi – Masai Mara

Ghidul va va prelua de la hotel la ora 08:00 – 08:30 si veti fi condusi, printr-o plimbare pitoreacsa pe Valea Rift, catre Masai Mara. Veti fi in propriul vehicul privat de safari. Pe drum veti face o scurta oprire in uimitoarea Rift Valley pentru fotografii si pentru a amdmira peisajul incantator. Veti ajunge in Masai Mara pentru pranz, iar dupa-amiaza veti face primul program de safari. Seara va veti intoarce in camp/lodge pentru cina si cazare (Mara Leisure Camp sau Mara Sopa Lodge, sau similar, in functie de disponibilitate)

ZIUA 4: Masai Mara

In aceasta zi va veti bucura de doua programe de safari, unul dimineata la 6.15am, inainte de micul dejun si celalalt dupa-amiaza tarziu dupa pranz. Deoarece safari-ul dvs. este privat, programul dvs. poate fi flexibil, util cand calatoriti cu copii sau sunteti in luna de miere. De asemenea, puteti alege sa aveti un singur safari pentru intreaga zi, cu un prânz la picnic la pachet, fara costuri suplimentare. Seara va veti intoarce in camp/lodge pentru cina si cazare (Mara Leisure Camp sau Mara Sopa Lodge, sau similar, in functie de disponibilitate)

ZIUA 5: Masai Mara

Veti petrece intreaga zi in Masai mara, cu program de safari, atat dimineata, cat si dupa-amiaza. Optional, la un cost suplimentar, puteti alege o activitate precum o vizita intr-un sat traditional Maasai Village sau Balloon Safari (safari cu balonul cu aer cald, deasupra parcului). Seara va veti intoarce in camp/lodge pentru cina si cazare (Mara Leisure Camp sau Mara Sopa Lodge, sau similar, in functie de disponibilitate)

ZIUA 6: Masai Mara – Nairobi - Mombasa

Dimineata devreme veti face ultimul program de safari, urmat de micul dejun, apoi veti pleca spre aeroportuol din Nairobi, pentru ava imbarca pentru zborul intern Nairobi – Mombasa. Transfer si cazare in Mombasa la hotelul ales.

Ziua 7 - 12: Mombasa

Vei petrece cateva zile de relaxare pe plajele cu nisip alb si fin din Mombasa, unde te vei putea bucura de privelistile deosebite si de numeroasele facilitati ale resortului. Serviciile de lux, oportunitatile de divertisment si petrecere a timpului liber, excursiile pentru care vei putea opta vor face din vacanta ta o amintire de neuitat. Timpul petrecut la plaja poate fi alternat cu plimbari cu camila, vizite la obiective istorice in Mombasa, oras situat in apropiere, si multe alte activitati ce vor transforma sederea aici intr-o vacanta de neuitat.

ZIUA 12 : Mombasa – Bucuresti

Transfer la aeroportul din Mombasa, pentru a va imbarca pentru zborul Mombasa – Bucuresti, cu o escala.

NOTA: Preturile variaza in functie de luna/sezon, iulie-octombrie fiind sezonul de varf, in timp ce aprilie pana la mijlocul lunii iunie este extra-sezon.

Pretul include:

- 1 noapte de cazare in Nairobi, la Hotel 4* sau 5*, cu mic dejun inclus

- 3 nopti cazare in Masai Mara cu pensiune completa

- Transport in vehicul special de safari

- 6 reprize de Safari in Masai Mara, conform itinerar

- Sofer – ghid certificat, vorbitor de lb. Engleza

- Taxele de intrare in parc

- Parcare in Masai Mara, combustibil

- 7 nopti de cazare in Mombasa, cu All Inclusive

- Transport avion Bucuresti – Nairobi

- Transport avion Nairobi – Mombasa

- Transport avion Mombasa – Bucuresti

- Taxe de aeroport

- 1 Bagaj de cala si 1 bagaj de mana/persoana

- Transferuri aeroport-hotel-aeroport

- Asigurare storno si medicala

Pretul nu include:

- Viza Kenya (se obtine on-line)

- Excursii optionale

- Taxe locale

- Cheltuieli personale

- Bacsisuri

- Vaccinuri

Cere o oferta