Destinatii de vara pentru familii cu copii 10 statiuni recomandate


Sursa foto: Shutterstock

Vara este anotimpul concediilor, cand visezi sa mergi impreuna cu familia in vacante pe litoral, la mare si la soare, sau in vacante exotice peste mari si tari, ca sa vizitezi locuri noi, iar cei mici sa cunoasca lumea.

Iti prezentam in continuare sugestii de concediu, in destinatii estivale perfecte pentru familii cu copii. Ajungi usor, sunt sigure, au tot confortul pe care vi-l doriti, iar posibilitatile de distractie sunt multiple: plaja, excursii, croaziere, parcuri de distractie, facilitati de spa si wellness, locuri de joaca s.a.

Destinatii pentru vacanta de vara cu copiii in Romania



Litoralul romanesc este o destinatie excelenta pentru vacanta de vara a celor mici, de aceea ofertele de vacante in statiuni la Marea Neagra sunt variate si atractive, pentru toate buzunarele.

Mamaia

In topul preferintelor este statiunea fanion a litoralului nostru. Daca-ti doresti un concediu la Mamaia ai la dispozitie hoteluri de 2, 3, 4 si 5 stele, cazare in aparthoteluri si vile cu tot confortul.

Poti alege varianta optima pentru tine si familia ta, plajele ospitaliere din Mamaia sunt la cativa pasi distanta, gata sa va intampine cu briza racoroasa si bucuria zilelor insorite.

Parcul acvatic Aqua Magic, telegondola, orasul Constanta in apropiere, excursiile la cetatile dobrogene sau in Delta Dunarii - iata ingredientele unei vacante reusite in familie.

Eforie Nord

O alta statiune potrivita pentru vacante de familie este Eforie Nord, unde traditia si modernitatea se intalnesc pentru o oferta turistica atractiva. Un sejur la Eforie reprezinta ocazia ideala de a face agrement nautic, plimbari cu ambarcatiunile de la marina sau wellness si cure balneo cu ape sarate la Techirghiol.

Neptun

Copiii vor fi incantati de o vacanta la Neptun, statiunea de pe litoralul romanesc unde padurea, lacul si marea creeaza conditiile pentru un sejur complet in familie. Variantele de cazare sunt diverse: hoteluri pe malul Lacului Neptun, vile, aparthoteluri si bungalow-uri. Plajele sunt amenajate modern si ofera multe posibilitati de agrement.

Destinatii pentru vacanta de vara cu copiii in strainatate



Sursa foto: Shutterstock


Veti petrece impreuna prima vara fara restrictii, dupa o asteptare indelungata. Asa ca o vacanta in strainatate, cu toata familia, este exact ceea ce va trebuie. Iata cateva sugestii de destinatii externe si statiuni estivale pentru concedii cu copii.

Nisipurile de aur

Cele mai multe familii cu copii prefera o vacanta in Bulgaria, datorita conditiilor excelente, la preturi convenabile. Statiunile preferate sunt Nisipurile de aur, Albena, Sunny Beach. Majoritatea hotelurilor ofera sejururi all inclusive, cei mici se pot juca la piscina, plajele sunt child friendly, iar parcurile acvatice sunt atractii de top, pentru toate varstele.

Kusadasi

O alta destinatie estivala pentru familii cu copii este Turcia, datorita climei mediteraneene placute, peisajelor de vis si conditiilor de cazare in hoteluri si resorturi all inclusive de lux. Un sejur in Kusadasi este concediul pe care-l aleg multi romani, chiar si in extrasezon, pentru ca aici este vreme frumoasa pe toata durata anului. Fie ca este vorba despre Bodrum, Marmaris, Antalya, Belek, Side, Alanya sau Kemer, statiunile de pe litoralul turcesc se afla pe primele locuri in topul destinațiilor de vacanta in familie.

Egipt

Pentru un concediu care sa ofere celor mici o adevarata lectie de istorie, este potrivita o vacantain Egipt, taramul piramidelor si al faraonilor. Vor calatori pe alt continent, vor afla lucruri noi despre civilizatia antica si vor vizita locuri faimoase, pline de mister. Statiunile elegante, plimbarile printre palmieri si zilele de plaja la Marea Rosie vor completa un sejur reusit pentru toata familia.

Rhodos

Concediul in Grecia este o alegere preferata de multe familii cu copii, pentru ca peisajele de aici sunt mirifice, iar optiunile de cazare sunt variate, pentru toate gusturile si bugetele. Dintre insulele elene, vacanta in Rhodos este o varianta recomandata de agentiile de turism, datorita frumusetii peisajelor si varietatii obiectivelor turistice de pe insula Soarelui, cum mai este numita aceasta oaza din sud-estul Marii Egee.

Santorini

Pentru pasionatii de Grecia, Santorini este destinatia estivala unde intreaga familie poate admira cele mai frumoase apusuri. Arhitectura mediteraneana si plajele pitoresti reprezinta atractii consacrate ale insulei de peruzea, unde vara vine devreme si pleaca tarziu, de-abia prin octombrie.

Thassos

Printre cele mai bune statiuni din Grecia sunt cele din Insula Thassos, situata in nordul Marii Egee. Turistii gasesc aici un adevarat muzeu in aer liber, unde zilele de plaja pot fi completate de plimbari prin paduri si excursii pe munte. Ofertele de vacanta cu familia in Thassos sunt variate, de la sejur all inclusive in resorturi de lux pana la cazare in vile si apartholteruri cochete.

Tenerife

Pentru iubitorii de locuri exotice, sunt destinatii estivale in Europa ce ofera atmosfera si peisajele unui sejur peste mari si tari. Familiile cu copii pot alege un concediu in Tenerife, insula tropicala aflata la doar cateva ore de zbor distanta de Romania. O vacanta aici inseamna statiuni elegante, plaje spectaculoase, vulcani fascinanti, drumetii montane, vizite la parcuri naturale impresionante si multa distractie, de la sporturi nautice si croaziere, pana la carnavaluri si spectacole in aer liber.

Alegeti destinatia preferata pentru concedii in familie, iar vacanta de vara cu copiii va fi o experienta turistica de nota 10, fie ca va decideti din timp si achizitionati sejururi early booking sau vrei sa plecati peste cateva zile, prin oferte last minute. Va asteapta o vara insorita si activa, cu locuri de vis, pentru amintiri de neuitat!


SOURCE AND TAGS